בתהליך..המתן בבקשה.

הבית היפני של אלה

בלוג

  1. ממתק אוסטרלי "Rocky Road" שוקולד ומרשמלו

    27/01/2016 18:45
     | 10 צפיות
    הכנס ממתק פשוט מאוד להכנה אבל טעים ומושחת לגמרי, אז הנה הגרסה שלי:400 ג' שוקולד מריר 60%100 מל סירופ תירס או גלוקוזה200 ג' חמאהחופן אגוזים קצוצים3 כוס...

  2. על שום מה, או איך להפוך את השום לידידך הטוב בימי החורף?

    02/02/2015 20:00
     | 19 צפיות
    מזג האוויר ההפכפך, עומס רגשי, עומס בעבודה, מערכת חיסונית ירודה, גורמים לרבים להתקרר,להתעטש, ולבתי החולים להתמלא מעבר לתפוסה המקסימלית.אז איך להתגונן ב...

  3. איך לבשל מרק ירקות טעים ובריא, שיחמם אתכם בימי החורף? 5 טיפים להצלחת המרק

    05/01/2015 15:54
     | 27 צפיות
    בחוץ קר וגשום, ובבית השכנים ריחות טעימים של מרק ירקות שמתבשל על הגז. גם לכם מתחשק לבשל מרק בריא,לא משמין אך מזין והכי חשוב –  טעים ? מרק שיחמם אתכם בע...

  4. "ורניקי" כיסוני בצק ממולאים גבינה או דובדבנים

    27/05/2014 08:41
     | 1 צפיות
    "ורניקי" עם גבינה, כיסונים בסגנון רוסי (80-90 כיסונים)בצק שמתאים לרידוד במכונת פסטה500 ג' קמח ועוד קצת לקימוח הבצק5 ביצים גדולות2 כפות שמן קנולהקורט מ...

  5. מתכון ללביבות תירס אפויות

    20/11/2013 13:43
     | 5 צפיות
    2 תפוחי אדמה מבושלים350 גר. גרעיני תירסחופן כוסברה150 גר פטה עזים2 בצלים קצוצים דק ומוגנים קלות1 כף סוכר2 ביצים3-4 כפות קמח מלא או פרורי לחםאופן ההכנה...

  6. לביבות, לטקס, רייבהקוכן

    20/11/2013 13:16
     | 8 צפיות
    תקראו להם איך שאתם רוצים, אבל אין חנוכה בלי לביבות. אוכלים אותם עם שמנת או יוגורט או אפילו עם מוס תפוחים ( בגרמניה)אז איך מכינים?2 תפוחי אדמה גדולים1 ...

  7. איך מכינים פסטרמה ביתית

    02/11/2013 22:32
     | 3 צפיות
    נקניק ופסטרמה קנויים מכילים רמות גבוהות של נתרן,שומן,חמרים משמרים, חמרים כימיים אחרים ולכן נחשבים לאוכל לא בריא כלל. אז מה לעשות אם ממש מתחשק סנדוויץ ...

  8. מה זה חלב קוקוס, האם חלב קוקוס חלבי?

    12/08/2013 13:38
     | 1 צפיות
    מה זה בעצם חלב קוקוס? יש הרבה בלבול בנושא. אגוז קוקוס מורכב מקליפה חיצונית קשה, בשר פרי לבן ועסיסי ומיץ קוקוס בפנים. כל מי שנפש אי פעם בארצות כמו תאיל...

  9. פינת השף- מה זה " סושי סו" ?

    10/08/2013 19:48
    כשמבשלים אורז לסושי, בעצם לא מתבלים אותו,נהוג להסיף רק מעט סאקה, חתיכה קטנה של אצת קומבו וקורט מלח.כדי לקבל את מה שנקרא אורז לסושי צריך לתבל אותו אחרי...

  10. פינת השף- מה זה " סושי סו"

    10/08/2013 19:45
    כשמבשלים אורז לסושי, בעצם לא מטבלים אותו,נהוג להסיף רק מעט סאקה, חתיכה קטנה של אצת קומבו וקורט מלח.כדי לקבל את מה שנקרא אורז לסושי צריך לטבל אותו אחרי...

  11. פינת השף-איפה קונים מצרכים להכנת סושי?

    10/08/2013 18:53
    תלמידים שואלים אותי לעיתים קרובות איפה קונים את המצרכים להכנת סושי.פעם הייתי צריכה לשלוח אותם לחנויות מסוימות שמייבאות מצרכים מן המזרח, כמו "מזרח ומער...

  12. פינת השף- איך פורסים נכון את הסושי ?

    10/08/2013 18:39
    יש מספר נקודות שכדאי לשים לב אליהן כדי שפרוסות הסושי יצאו יפות ומדויקות1.להשתמש בסכין שף טובה וחדה2, לנגב את הסכין במטלית לחה מפעם לפעם3. לתת לרולים ל...

  13. איך מכינים אורז לסושי?

    08/08/2013 20:05
     | 8 צפיות
    איך להכין אורז מושלם לסושי?המצרכים שתצטרכו:אורז עגול לסושי, סאקה,אצת קומבו,חומץ אורז,סוכר, מלחכוס אחת של אורז תספיק לכ2 רולים גדולים1.אלוהים נמצא בפרט...

ציון איכות

  (337 מדרגים)
10
מחיר: 10
שירות: 10
זמינות: 10
אמינות: 10

נקודות פעילות

4,434
ב 4 החודשים האחרונים
(48,699 סה"כ נקודות)
יו"ר הקבוצה
עושים עסקים באשדוד והפריפריה הכפרית
חונך באתר
2,694
צפיות בפרופיל

פרטי התקשרות

 0543534213
 0543534213
 - אשדוד 77452
Facebook LinkedIn



© א.נ עסקים עושים עסקים בע"מ.
כל הזכויות שמורות