בתהליך..המתן בבקשה.

הבית היפני של אלה / בלוג

לביבות, לטקס, רייבהקוכן

20/11/2013 13:16  | 8 צפיות

  • תקראו להם איך שאתם רוצים, אבל אין חנוכה בלי לביבות. אוכלים אותם עם שמנת או יוגורט או אפילו עם מוס תפוחים ( בגרמניה)
    אז איך מכינים?
    2 תפוחי אדמה גדולים
    1 בטטה בינונית
    בצל אחד ענק קצוץ דק
    2 ביצים
    מלח, פלפל
    2 כפות קמח תפוחי אדמה
    2 כפות קמח מלא
    אופן ההכנה:
    מגררים תפוחי אדמה ובטטות על פומפיה גסה וסוחטים היטב.
    מערבבים את כל החמרים ביחד.
    על מחבת גדולה וטובה (עם ציפוי נגד הדבקות לא שרוט) מחממים מעט שמן או חמאה מזוקקת. לוקחים מהתערובת עם כף מניחים על מחבת חמה ומשטחים. מטגנים על להבה בינונית, כשזהוב מצד אחד הופכים, מוצאים עם מרית ומיחים על רשת לקירור. אוכלים פושר. אני אוהבת להגיש ליד קצת יוגורט
    שיהיה לנו חנוכה שמח ומואר!

תגובות

ציון איכות

  (337 מדרגים)
10
מחיר: 10
שירות: 10
זמינות: 10
אמינות: 10

נקודות פעילות

4,434
ב 4 החודשים האחרונים
(48,699 סה"כ נקודות)
יו"ר הקבוצה
עושים עסקים באשדוד והפריפריה הכפרית
חונך באתר
2,694
צפיות בפרופיל

פרטי התקשרות

 0543534213
 0543534213
 - אשדוד 77452
Facebook LinkedIn



© א.נ עסקים עושים עסקים בע"מ.
כל הזכויות שמורות