בתהליך..המתן בבקשה.

משה נתנזון ושות'

שירותים

מאמרי הדרכה למי שפותח עסק חדש

כאשר אדם פותח עסק, יש שורה ארוכה של נושאים עליו להתמודד עמם. חלקם עסקיים (שם הפירמה?) וחלקם בנושאי מיסוי (עוסק מורשה או עוסק פטור?)

כבעלי התמחות בבעלי עסקים הנמצאים בתחילת דרכם- כתבנו מספר מאמרים המכסים נושאים שונים במסגרת זו. כולם מוצעים לקוראים בחינם ובאהבה

http://www.natanson.co.il/office17/node/12

שיחת הדרכה לפותח.ת עסק חדש

לקראת פתיחת עסק, יש שורת שאלות המטרידות את היזם/ת.

כבעלי מומחיות ביזמים "צעירים" (בתחילת דרכם, בכל גיל) נשמח לייעץ לכל פונה- לענות על שאלות כמידת יכולתנו, להביע את דעתנו על לבטים ואפילו להמליץ על מומחים משלימים כאשר הדבר נדרש.

השיחה יכולה להיות בהתכתבות, בזום או בפגישה- הכל בהתאם לצרכים.

הדרכה להגשת דו"ח שנתי ו/או הצהרת הון

לא כל אחד/ת מוכן/ה או צריך.ה לשלם לבעל מקצוע עבור דו"ח שנתי או הצהרת הון.

יש עסקם קטנים ופשוטים, אשר באפשרותם להגיש את הדו"ח השנתי בכוחות עצמם ולחסוך הרבה כסף. הדבר נכון במיוחד כאשר רפורמת "עוסק זעיר" בפתח.

נוכל לקיים שיחת הדרכה, ייעוץ והכוונה למי שרוצה להתמודד עם הסוגיה בכוחות עצמו/ה.

ייעוץ נקודתי

לפעמים בעסקים אנו נתקלים בנושאים נקודתיים שבהם אנו רוצים חות דעת נוספת. זה יכול להיות כשהנושא "כבד" או כאשר יש לנו התחושה שאולי המייצג שלנו "מקובע" וייתכן ויש עוד פתרונות.

בסיטואציות שכאלו, אנו מציעים את המומחיות והנסיון שלנו לטובתך. נקיים שיחה נקודתית שבה נשמע במה המדובר, ונביע את דעתנו בסוגיה בלי שתהיה לנו נגיעה או הטיה מראש.

משה ויוסי נתנזון

רואה חשבון