משה ויוסי נתנזון - משה ושות'זהב

משרד לראיית חשבון עם התמחות מיוחדת בעסקים צעירים (בתחילת דרכם, לא קשור לגיל היזם/ת)

רואה חשבוןתל מונד

דמי השתתפות במפגש BIZ וחסכון במס

משה ויוסי נתנזוןיום רביעי, 31 בינואר 2024זמן קריאה 1דק'
  • כידוע, השתתפות במפגש נטוורקינג פרונטלי של BIZ, כרוכה בתשלום של 30 ₪. וכמובן, מקבלים בעת התשלום קבלה.


    לצערנו, כבר במספר מפגשים ראינו חברים.ות אשר לא טרחו לאסוף את הקבלה על התשלום, וחברים/ות אשר השליכו או לא שמרו את הקבלה שלהם.


    מבחינת מיסוי, זו טעות חמורה!


    הקבלה מהווה הוצאה עסקית מוכרת והכללתה בדו"חת הכספיים של החברים משמעותה הפחתת מס.


    ואל ייקל הדבר בעיניכם בגלל הסכום הנמוך, וזאת משתי סיבות לפחות:


    ראשית, אולי 30 שקל הם סכום צנוע. אבל בסיכום שנתי, בהנחות סבירות- המשמעות היא חסכון במס שיכול להגיע מעל ל- 500 ₪ או כמעט חצי שנה חברות בביז.


    שנית, ואפילו חמור מכך- הרגלי עבודה טובים בונים כדי שהם יעבדו תמיד. "דין פרוטה כדין מאה" ונכון וצריך להתייחס לכל הוצאה באותה הצורה.


    אגב, (טעות נפוצה אצל עוסקים בתחילת דרכם)- גם אם אינך משלם.ת מס הכנסה, הקבלה הזו עדיין תקטין את תשלומיך לביטוח הלאומי. אז לא לוותר עליה.


    לסיכום, אל תתנו לעובדה שלא ניתן לקזז קבלה זו במע"מ לבלבל אותכם: היא שווה לכם כסף מול שאר רשויות המס. וסכום פחות זניח ממה שניתן לחשוב.

    הכנס טקסט כאן

משה נתנזון ושות'

משרד לראיית חשבון עם התמחות מיוחדת בעסקים צעירים (בתחילת דרכם, לא קשור לגיל היזם/ת)

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.