לא שמתי לב והזמן שנותר לי להגשת הערעור הוא בעוד 48 שעות, יש אפשרות לקצר את זמן הבדיקה?

ברוב המקרים ניתן לקצר את זמן בדיקת המבחן או הסמינר. אתם יכולים לבחור את זמן קבלת התשובה בעת מילוי טופס הבקשה. אנחנו בערעור פלוס נשתדל להחזיר את התשובה המקצועית במהירות האפשרית. כאן המקום לציין שבמוסדות אקדמיים רבים ניתן לבקש הארכת זמן למועד הגשת הערעור, במידה ויש סיבה מוצדקת לכך.
שאלות דומות
כל מוסד אקדמי מחויב לאפשר לסטודנטים לערער על מבחנים ועבודות (בהתאם לחוק), ולכן השירות מתאים לכלל המוסדות האקדמיים בישראל.
אנו בערעור פלוס מאמינים ביחס אישי לכל סטודנט וסטודנט, כזה שבוחן את צרכך ומתאים את הפתרון המתאים ביותר עבורך, תפיסה זו נכונה גם לגבי מחיר השירותים. מוסד הלימוד, תוכנית הלימוד, מורכבות הקורס ומשך הזמן בו אתה מעוניין לקבל את התשובה, הם הקריטריונים המרכזיים שלפיהם נקבע מחיר השירות. לאחר מילוי הטופס, אשר אורך לא יותר מחצי דקה, יחשף בפניך עלות השירות. בהצלחה!
קודם כל, אם אתם משוכנעים בצדקתכם, אל תיכנעו בשלב זה. ישנן על פי רוב אפשרויות רבות, אבל מכיוון שהליך הגשת הערעור שונה בכל מוסד אקדמי, אתם תצטרכו לברר מהם הנהלים המדויקים במוסד האקדמי שבו אתם לומדים. נוהל הערעורים המסביר את התהליך עומד לרשותכם ועליכם לבדוק אותו בקפידה. באופן כללי את הערעור החוזר מגישים לסמכות שמעל הסמכות שבדקה את הערעור הראשון. אם לדוגמה המרצה שלכם בדק את הערעור ולא קיבל אותו, אתם יכולים להגיש את הערעור לראש החוג, לראש הפקולטה ואפילו עד לדיקן (בהתאם לנהלים כמובן).
