בתהליך..המתן בבקשה.

האוכל של אמא ענבר / בלוג

בריא, משביע, ורענן.. נהדר לאירוע וגם לפיקניק! מתכון לסלט פסטה, עם נענע בזיליקום ואבוקדו ברוטב עגבניות

11/03/2014 09:06

  • החומרים:
    חבילת פסטה מסוג פנה, מבושלת
    3 כוסות עגבניות שרי
    6 שיני שום מעוכות קלות
    3 כפות שמן זית
    חופן עלי נענע קרועים ביד
    חופן עלי בזיליקום קרועים ביד
    אבוקדו בשל אך לא רך מידי, חתוך לקוביות
    מיץ מחצי לימון
    מלח

    אופן ההכנה:
    1. בסיר קטן מחממים שמן זית. מוסיפים את העגבניות בשלמותם ואת שיני השום. זהירות זה יכול להתיז! מערבבים ומכסים, מבשלים כ-3 דקות.
    2. מנמיכים את האש ומועכים בעזרת כף את העגבניות. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת רוטב. אפשר גם להוסיף ¼ כוס מים, במידה ואין מספיק נוזלים. מצננים.
    3. שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים. מוסיפים את שאר המרכיבים.
    4. מתקנים תיבול ומגישים.

תגובות

ענבר בן הרוש

בשלנית ביתית

עסקים מומלצים בתחום