מתחרטים על הודעה ששלחתם בווטסאפ? אתם יכולים למחוק אותה

עדכון חדש לווטסאפ:
אפליקציית המסרים המיידיים מאפשרת למחוק הודעות שהתחרטתם עליהן, אבל רק בשבע הדקות שלאחר שליחתן ● עם זאת, הנמען יראה מסר שלפיו הייתה הודעה ששלחתם אליו - ושנמחקה.
כדי שהודעות יימחקו בהצלחה לכולם, גם אתה וגם הנמען שלך חייבים להשתמש בגרסה העדכנית ביותר של ווטסאפ עבור אנדרואיד, iOS . מחיקת הודעות לכולם מאפשרת לך למחוק הודעות ספציפיות ששלחת לקבוצה או לצ'ט אישי. דבר זה שימושי במיוחד אם שלחת הודעה לצ'אט הלא נכון או אם ההודעה ששלחת מכילה שגיאה", ציינה החברה.
"הודעה זו נמחקה"
בכדי למחוק, על המשתמש יהיה לעבור לצ'ט שמכיל את ההודעה שברצונו למחוק, להקיש ולהחזיק אותה ואז לבחור "מחק" מהתפריט. לצורך מחיקת הודעות מרובות בו זמנית. סמן את ההודעות ואז ללחוץ על הבחירה "מחק לכולם".
בימים הקרובים החברה טוענת שיהיה עדכון שיופיע בחנות.

* תכנון ייעוץ והקמת תשתיות תקשורת כולל שדרוג תשתיות תקשורת קיימות במשרדים כולל הנחיות לאדריכלים ליישום תשתיות תקשורת בבתים חדשים בהקמה / שיפוץ. * תמיכה ותקלות - תמיכה בתקלות לעסקים: תקלות מחשבים ונייד
