רבקה שניר עיצוב תכשיטי כסף וזהבזהב

תכשיט הוא הרבה יותר מפריט משלים לביגוד. תכשיט הוא יצירה אמנותית מקורית שיש בה אמירה נשית - אמירה המעידה על סגנון, יצירתיות וטעם ייחודי. נעים מאד, שמי רבקה שניר, צורפת ומעצבת תכשיטים.

עוד ›
צורפות ועיצוב תכשיטים יחודיים מכירה ביתיתרמת השרוןציון איכות 10.0 · 88 דירוגים

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
שירי דותן שמולביץ
לפני כ־7 שנים
כל תכשיט שרבקה יוצרת הוא ייחודי ויצירתי עשוי מכסף אמיתי, בכל תכשיט ניכרת האהבה של רבקה ליצירה.
התכשיטים של רבקה יוצרים בעיה - כי כל אחד מהם יותר יפה ומיוחד ומהאחר! חיפשתי מתנה ליום ההולדת של אמא שלי, ורבקה סייעה לי למצוא את העגילים הכי מתאימים במחיר שווה לכל נפש (למרות שמדובר בכסף טהור משובצים באבני חן). ואני יודעת שאמא שלי קיבלה עגילים שרק לה יהיו כאלה (כי מדובר בעבודת יד אמנותית). ממליצה על תכשיטיה של רבקה באהבה רבה.
חן שלום - סדנאות בישול
לפני כמעט 8 שנים
רבקה היא תכשיטנית מוכשרת שמייצרת תכשיטים מיוחדים מחומרים של כסף זהב ואבני חן , יש לה סטודיו מרשים ברמת השרון שאפשר לראות את יצירותיה , כל אחת יכולה למצוא משהו מיוחד שמתאים רק לה ולא תראה על מישהי אחרת , וגם חשוב לציין, במחיר סביר ונגיש לכל אחת , כדאי לבקר בסטודיו שלה ולהתרשם מקרוב ללא מחויבות .

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.