קרן מליניאק - NLP לתוצאות שנשארות איתךזהב

מאסטר NLP עם התמחות בטיפול בטראומות, פוסט טראומה, פוביות וחרדות. מאמנת אישית ומנחת סדנאות NLP לשימוש יומיומי. בטיפול ממוקד ב NLP ניתן לשחרר תקיעויות ספציפיות שמעכבות אותנו ומונעות מאיתנו להתקדם.

עוד ›
NLP לשחרור טראומות, חרדות ופוביות.הוד השרוןציון איכות 10.0 · 119 דירוגים

ניקוי ושחרור טראומות וטיפול בחרדות- 5 פגישות

העבר שלנו הולך איתנו, בצורה זו או אחרת... יש אנשים שהעבר ממש מנהל אותם, גם אם הם לגמרי לא מעוניינים בכך! לעיתים דברים שקרו בעבר - דברים "גדולים" / רציניים / קשים / טראומטיים - לא משחררים מאיתנו... הזיכרונות, החוויות, התחושות נחוות כאילו זה קרה ממש עכשיו. לפעמים זה איזה טריגר שמפעיל הכל בשניה אחת... צליל/תמונה/ריח/טעם.... וברגע שאנחנו מופעלים והפחד או החרדה עולים, אנחנו לא באמת יכולים לתפקד כמו שהיינו רוצים או יכולים, זו הבעיה! אני בכוונה לא נכנסת למקרים ספציפיים ולא נותנת דוגמאות כי זה לא באמת משנה מה היה המקרה שלך, אין אף אחד שיכול להגיד "זה היה אירוע טראומטי וזה לא" חוץ מכם. אתם יודעים מה עברתם בחיים ומה הולך איתכם עד היום והכי חשוב- ממה הייתם רוצים להשתחרר!! תהליך זה מתאים למי שיודע בדיוק מה הוא רוצה, אבל עדיין משהו עצור בפנים ובפועל דברים לא זזים כמו שהיה רוצה. ב- 5 פגישות נשחרר את הדברים החשובים שמעכבים אותך מלקדם ולהזיז את הדברים כמו שהיית רוצה. בשיטת ה NLP לא צריך להיכנס פרטי הפרטים של הסיפור, לא מציפים הכל מחדש, ההיפך- עוזרים למוח לזכור את מה שקרה בצורה שתטיב איתנו היום, ללא מאמץ וללא חפירות מיותרות! 5 מפגשים ממוקדים של עד שעה וחצי כל אחד ותהיו חופשיים מהעבר הטורדני!! זה טוב לך וזה טוב לעסק שלך!!

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

פגישת אימון בשילוב NLP

פגישה המשלבת אימון עם NLP כחלק מתהליך או פגישה בודדת ממוקדת - לפעמים לא באמת צריך תהליך ארוך ועמוק לקידום העסק. יש בעלי עסקים שפועלים בצורה נפלאה ומנצלים את כל התשתיות שיש להם לקידומו, ללא חששות וללא מעצורים ובביטחון מלא. יחד עם זאת, גם בעלי עסקים אלו יכולים להיתרם מפגישה ממוקדת, שתייצר בהירות לגבי משהו ספציפי שאולי לא ברור או פשוט תיתן "בוסט" של אנרגיה ודרייב לקראת בתקופה הקרובה. משך הפגישה כשעה עד שעה וחצי. מחיר 400 ש"ח

פרטים נוספים
ליווי אישי ועסקי - 12 מפגשים.

בעלי עסקים רבים מרגישים שהם לבד בעסק, אין את מי לשתף, אין עם מי להתייעץ, לא מצליחים לעשות את מה שתכננו, או שהתוצאות לא ממהרות להגיע והם מוותרים על העשייה, הדרייב נעלם ובמקומו מגיע תסכול ובלבול... לא חייבים לעבור את זה לבד! תהליך של ליווי אישי ועסקי איתי: - יוצר תכנית פעולה פרקטית ומציאותית, המותאמת באופן אישי לעסק ולבעליו. - מגביר את תחושת השייכות (לא חייבים לבד!) - מביא את בעל העסק למגרש של מעשים ותוצאות. - מאפשר להשתחרר מכל הסיפורים/פחדים/תירוצים וכו' שניהלו אותו עד היום - תחושת הביטחון גדלה מפגישה לפגישה ועוד מתנות רבות שמגיעות בעקבות התהליך... שילוב של NLP עם אימון מטיס אותך קדימה בכיף וללא מאמץ!

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.