בתהליך..המתן בבקשה.

עסקים עושים עסקים / בלוג

תחרות הפרופילים החדשים של ביז

31/07/2016 13:45

  • חברים יקרים,

    לאחר מחשבה רבה וכמה שבועות של תכנות ועבודה עם מומחי ממשק משתמש השקנו היום את הפרופיל המשודרג לעסק שלכם.

    וכעת הפרופיל יאפשר לכם לקבל יותר עיצוב , יותר קידום , יותר לקוחות והפניות מחברי ביז או  מהפניות חיצוניות.

    כדי להשיק את הפרופיל החלטנו לערוך תחרות חשיפות בין החברים שישדרגו אבל לשם כך תצטרכו לקרוא עד הסוף :)

    אז מה עשינו ?

    שינינו את המבנה של הפרופיל וכעת הוא נראה כמו אתר אינטרנט לכל דבר עם חנות, שאלות תשובות , השירותים שלכם , בלוג ואפשרויות נוספות כמו יצירת קשר עמכם בצורה קלה ונוחה.

    לכל אחד מכם יש אפשרות כיום לשים תמונה גדולה בראש הפרופיל שמייצגת את העסק שלו כמו תמונת הבאנר שיש בפייסבוק, טוויטר ורשתות חברתיות ענקיות אחרות.

    הנה דוגמא מהפרופיל של אסנת ישורון  בעלת עסק המתמחה בשייט ביאכטה מפרשית חדשה בשלוב ארוחות גורמה.



  • דוגמא נוספת לפרופיל מעולה לאחר שדרוג הוא הפרופיל של ענת עמרם - בעלת סטודיו לקרמיקה

    שימו לב איך נראית עכשיו החנות בפרופיל שלה ממש חנות בתוך הפרופיל שפתוחה גם לחברי ביז וגם למי שהגיע לפרופיל שלה מפייסבוק או גוגל.

  • תחרות הפרופילים הגדולה

    להשקת הפרופיל החדש החלטנו לערוך תחרות חשיפה לפרופילים החדשים בסופה נכריז על זוכה שיקבל 1000 קרדיטים לקנייה בחנות הקרדיטים ובנוסף עשרת הפרופילים המובילים יקבלו חשיפה אדירה בניוזלטר שישלח עם הפרופיל שלהם וקישור לכל רשימת התפוצה של ביז שמונה על 40,000 בעלי עסקים.

    אז איך משתתפים ?

    1)   משדרגים את הפרופיל על ידי כניסה לפרופיל ולחיצה על  כפתור העלאת תמונת נושא.

    2)   שמים קישור לפרופיל בפוסט שפתחנו לכך בפייסבוק העסקי של ביז

          קישור לפוסט בפייסבוק

    3)   משתפים את הפרופיל שלכם בפייסבוק על ידי לחיצה על  כפתור השיתוף הבולט שהוספנו לכל פרופיל כמו בתמונה הבאה: 

  • מי שיהיה לו את מספר השיתופים הגבוה ביותר עד ה 1.9 ב-12 בצהריים יזכה ב 1000 קרדיטים ובנוסף עשרת הראשונים יקבלו חשיפה אדירה בניוזלטר שייצא לכל חברי ביז על הפרופילים החדשים, עם קישורים ישירים לפרופיל לחשיפה מירבית.

    במידה וב 1.9 ב 12 בצהריים יהיה לכמה חברים אותו מספר שיתופים מי שיזכה יהיה מי שיש לו את מספר הנקודות הגבוה ביותר ב 4 החודשים האחרונים.


    איך מקבלים כמה שיותר שיתופים ?

    בקשו מהחברים שלכם בפייסבוק להיכנס לפרופיל ולשתף אותו בעצמם

    שלחו את הפרופיל בווטס אפ ובקשו שייכנסו לעשות לכם שיתוף

    שלחו במייל את הפרופיל החדש ובקשו שישתפו אותו


    מעבר לתחרות זה יביא לכם חשיפה אדירה וקידום עסקי וכנראה גם עסקאות


    בהצלחה לכולנו ושדרוג נעים,

    משה חרלופסקי

    מנכ"ל עסקים עושים עסקים

תגובות

משה חרלופסקי

נטוורקינג