הדס ערערזהב

מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני...

עוד ›
אמנות משקמת - הנחיית קבוצות - דפי ליבךבת חפרציון איכות 10.0 · 26 דירוגים
?

מעולם לא עסקתי ביצירה בידיים, האם הסדנה מתאימה לי?

הדס ערער · בעל/ת העסק06.02.2023

בוודאי, תהליך היצירה ב"דפי ליבך" מבוסס על עבודת קולאז' בה אנחנו משלבות מילים ותמונות מתוך ספרים וז'ורנלים. אנחנו לומדות טכניקות שימוש בצבעים המבוססות על תנועת צבעים מסוגים שונים, התפשטות, התערבבות, טפטוף, ריסוס ועוד. כמו כן, מטרת היצירה היא ביטוי אישי והיא איננה נמדדת בקריטריונים של אסתטיקה או תוצאה שצריך להגיע אליה. אין צורך בניסיון קודם ביצירה או בכתיבה או בציור - הסדנה מתאימה לכולם!

שאלות דומות

?
איזה ספרים מתאימים? האם אני צריכה להביא את הספר?

הספרים הטובים ביותר הם ספרים שיש בהם טקסט ואיורים עדינים. חשוב שהדפים יהיו דפי נייר סופג ולא דפי כרומו, אני ממליצה על ספרים ישנים יחסית ומביאה המון ספרים לבחירה. אפשר גם להביא ספר שאת רוצה ליצור בו. למרות זאת, אפשר ליצור בכל ספר.

?
באיזה תכנים עוסקת הסדנה?

התכנים בהם עוסקת הסדנה, מותאמים למשתתפי הסדנה ומחוברים ל"כאן ועכשו" האישי. התכנים העולים נובעים מתוך ההנחיה שאני מביאה כנושא להשראה, באמצעות תרגיל כתיבה, קלפים, הקשבה לשיר, מוזיקה, תרגיל דמיון, משפט, מילה וכד'. דוגמה לנושאים: זיכרונות ילדות, חלומות, משאלות, עיבוד אבל, אני כיוצרת, תפקידים בחיי, גיל ועוד.

?
לאיזה גילאים מתאימה הסדנה?

מגיל הנעורים ועד 120. הסדנה מתאימה גם לקשר בינהדורות - מספר בנות משפחה יחד, אמא ובת, אחיות, מעגל משדפחתי רחב יותר בגילאים שונים. המפגש האישי משפחתי שנוצר דרך הסדנה, מעמיק את הקשר ביננו ומזמן שיתוף בנושאים שטרם דיברנו עליהם. מתאים מאוד לאנשים אחרי גיל פרישה, המתחילים לעסוק בהסתכלות על חייהם מנקודת מבט של הגיל שלהם.

לא מצאתם/ן תשובה?

שלחו/י שאלה עם פרטי ההתקשרות שלכם/ן — נחזור אליכם/ן בהקדם.

מספר טלפוןאתר אינטרנטגולן 84, בת חפר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.