סוופיה בירמן - סופיהכסף

מעצבת שמלות כלה וערב. המוטו שלי הוא" כל אישה והיופי שלה" רק צריך להבליט את היופי שבכל אחת. אני מתאימה את השמלה לפי רצון הלקוחה ומבנה גופה. אני יושבת עם הלקוחה ומנסה לראות מה החלום שלה, איך היא הייתה רוצה לראות את עצמה.

עוד ›
עיצוב שמלות כלה וערבחולוןציון איכות 10.0 · 27 דירוגים

דבוריק הר-פז

חוות דעת · 25.05.2011
בכל פעם שאני פוגשת את סופיה אני אומרת לעצמי: "איזו אשה יפהפיה. עדינת מראה, מטופחת, תמיד לבושה בבגדים יפים ומעניינים ותמיד תמיד החיוך משוך על פניה.

ראיתי תמונות של שמלות שעיצבה והן יחודיות ויפהפיות. עושה חשק לצאת ולמצוא חתן.

השבוע נוכחתי גם בשירות המקצועי לעילא ולעילא שלה. אתמול בשעות הצהריים המאוחרות התקשרתי והתעניינתי לגבי צעיף מהצעיפים שסופיה מעצבת. הבעיה היתה שהצטרכתי אותו להבוקר מוקדם מאד. אתמול הייתי במפגש קבוצה בבית חנן. סופיה אמרה לי שהיא עם לקוחה עד שעה מסויימת ואחר כך צריכה לנסוע לתל- אביב ורק בסביבות הערב תכין כמה צעיפים חדשים כיון שהקודמים כבר נמכרו כולם.

היא הבטיחה שזה יהיה מוכן עד השעה של סיום המפגש הקבוצתי וכי היא תבוא עד בית חנן לתת לי את החבילה.

הזמן במפגש עבר ומפעם לפעם נכנסתי קצת ללחץ כי לא קיבלתי כל הודעה מסופיה. זה רק מראה כמה לא הכרתי אותה.

חמש דקות לפני סיום המפגש היא התיצבה, סימנה לי וחיכתה לי עד שסיימנו עם כמה צעיפים לבחירה. הכל היה ארוז והייתה גם שקית כדי שאוכל לקחת.
שירות כזה אינו מובן מאליו כלל וכלל. כשהבעתי את הערכתי אמרה:"אבל הבטחתי!". הלוואי שהרבה אנשים אחרים היו מכבדים את הבטחתם כמו שסופיה עושה.

הבוקר הבאתי את המתנה וגרמתי, בזכות סופיה, להתרגשות אדירה. בצהריים התקשרה סופיה לברר אם הכל היה בסדר ולומר שאם רוצים אפשר לבוא ולהחליף.

כשמדברים על מישהו שמלווה את הלקוח שלו בכל שלב בקניה ולאחריה- מתכוונים לסופיה בירמן.

תודה יקירתי!

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
אתי ענבל סגרון
לפני כ־13 שנים
סופיה היקרה!
טיפלת בי מאד יפה ובסבלנות למרות מחלתו של בנך.
התוצאה מאד יפה.
תודה רבה על הכנת בגד מפואר.
הרבה בריאות. אתי
חן הילה דורון
לפני כמעט 15 שנים
סופיה היקרה,
תרשי לי להחמיא על השמלות המדהימות שייצרת לחברה של אימא שלי שחיתנה את בנה ולאימה (הסבתא של החתן).
אבל מעבר ליופי של השמלות שהותאמו ועוצבו לפי דרישתן, ומעבר לעובדה שהן החמיאו לגופן ולמראה שלהן- אני רוצה לפרגן על היחס והשירות שהענקת להן.
אני יודעת שהפניתי אלייך נשים עם המון טענות ודרישות, אבל מה שהכי חשוב זה שהן לא מפסיקות להחמיא לך על האדם שאת.
איזה כיף שעושים עסקה מוצלחת ומקבלים עליה מחמאות :)

מאמינה שזו רק ההתחלה!!!

באהבה גדולה,
חן הילה דורון
אורית מנשה
לפני כמעט 16 שנים
ההכרות המעמיקה הראשונה שהייתה לי עם סוופיה הייתה במסגרת אבחון גרפולוגי שערכתי לה. כתב היד שלה חשף את כישרונה המבורך, את היצירתיות, הלבביות והחום האנושי. הבנתי מיד- יושבת לפני מעצבת על של שמלות כלה וערב. מעצבת שכל שמלה שלה שונה מקודמתה כי כל אישה היא שונה ורוצה לשדר באמצעות השמלה מסר שונה. דבר אחד ידעתי בברור, תהה השמלה אשר תהה – היא תהיה הכי יפה בעולם עבור האישה שתלבש אותה.
לפני יומיים הגעתי לאירוע שהשיקה סוופיה וחברתה לעסקים, טניה סון, מאפרת נפלאה. ערב מקסים בו חשפו השתיים את סודות היופי הנשי בתחום האופנה והאיפור. בנוסף, זכיתי להציץ במלתחה של סוופיה: עשרות שמלות- לבן, בורדו, קרם, טורקיז, ארוך, קצר, נקי, מקושט- וואו- כל שמלה והיופי המהפנט שלה.
חברים יקרים, סוופיה בירמן, מעצבת שמלות כלה וערב, תוריד לכם את הכוכבים ואת הירח, כך נראות עבודותיה. מומלצת אש!
בהוקרה רבה- אורית מנשה, גרפולוגית מוסמכת , יועצת אישית, מרצה ומנחת אירועים. 0542119060 , www.oritm.dpages.co.il

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.