רינה שלף - סיפורים-קול-תנועה - שלף - מסע קוליזהב

מציעה דרכים לשחרר את הגוף והקול בסדנאות קבוצתיות ובמפגשים אישיים. העבודה מיועדת לאנשים המעונינים להרחיב את יכולות הביטוי שלהם, אם בדיבור ואם בשירה.

עוד ›
מטפלת בקול ותנועה; מספרת סיפוריםרעננהציון איכות 9.9 · 45 דירוגים

סדרת מפגשי "מסע קולי"

סדנה בת 6 מפגשים, המאפשרת למשתתפים להעמיק ואף לשפר את יכולת ההבעה הקולית שלהם, תוך שימוש באמצעי יצירה מרובים ומגוונים. סדנה זו מיועדת לקהל הרחב, אך היא מועילה במיוחד לאנשים שקולם מהווה מרכיב מרכזי בעבודתם: מורים, גננות, מרצים, שחקנים, זמרים, מטפלים, מנחים, מאמנים, אנשי צוות רפואי וכדומה.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

סדנת מבוא ל"מסע קולי"

זוהי סדנה חוויתית, בה אנו חוקרים את היחס שלנו אל קולנו, מתוודעים לקשר בין הגוף לקול, לומדים על רכיבי הקול הייחודיים, ומתנסים בשירה יצירתית בקבוצה וכיחידים. זוהי סדנה לכל דבר, והיא גם מהווה מבוא לסדנה מתמשכת ומעמיקה.

פרטים נוספים
הזמנת סדנת "מסע קולי" במוסדות

הקול הוא מרכיב מרכזי בעבודתם של אנשי חינוך, טיפול ואימון. כמו כן, הגמשת קולם של שחקנים ומספרי סיפורים, והיכולת של זמרים לפרוץ את החוקים של "שירה יפה" או "שירה נכונה" עשויות להשביח את האמנות שלהם. נשמח לכל הזדמנות להשתלב בתכנית לימודים ו/או השתלמויות של מכללות להכשרת מטפלים ולהכשרת מורים ומאמנים.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.