גילי מזור קונדיטורית - גילי'ס - קייטרינג בוטיק חלבי וסדנאות אפיה מקצועיות

קייטרינג בוטיק חלבי לעד 50 איש. אני מגיעה עם הקייטרינג לכל הארץ. תפריט מגוון, מחומרים טריים ואיכותיים בלבד. גולת הכותרת של הארוחה והזיכרון שנשאר ממנה הוא תמיד הקינוח שהוא ההתמחות והאהבה הגדולה שלי.

עוד ›
קונדטוריתראש העין

רויטל צביק אדקום

חוות דעת · 05.02.2016
חייבת לאודות שפעפוע סירים וריח בישולים לא היה מעולם משהו שהתחברתי אליו. ביקשתי מגילי סדנא פרטית.
אני כל כך נהנתי, מהמקצועיות, מהנתינה הבלתי נגמרת, מהאישיות הכובשת, המומחיות, והסבלנות.. אני כבר נרשמתי לסדנת העוגיות לצד הקפה. ממליצה בחום וכבר חושבת על תפריט לסדנא הבאה שלי .

תודה על מי שהינך. אוהבת
גילי'ס - קייטרינג בוטיק חלבי וסדנאות אפיה מקצועיותתגובת בעל/ת העסק

תודה רויטל, היה לי ממש כייף בחברתך ואני כבר מחכה למפגש הבא.

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
מור מזרחי
לפני יותר מ־10 שנים
נהנינו מאוד מהסדנה שלך!
למדנו המון דברים וקיבלנו טיפים על אפיה באופן כללי שנוכל ליישם גם במתכונים אחרים. והיה טעים :-)
תודה רבה!
מיתר ברקו
לפני יותר מ־10 שנים
סדנא פרטית לנוער
22/11/2015 13:26:02
מיתר ברקו
הייתי בסדנא פרטית אצל גילי כמה פעמים , מאיפה להתחיל?? הסדנא מ-ו-ש-ל-מ-ת! אוכל שכל בן אדם יכול להכין , הדרכה מקצועית עם הרבה טיפים וסודות אפיה, טעמים שכל אחד רוצה לאמץ הביתה ובסוף הסדנא , כל אחד יוצא עם יכולת אפייה! בנוסף לחוויה , גילי מקבלת כל אחד באהבה וחום ועם חיוך רחב. גילי מעבר לקונדיטורית ברמה , היא גם בן אדם אוהב, תומך וקשוב. בקיצור - ממליצה לכולם ללכת לפחות לסדנא אחת , זה ממכר - גם גילי , גם הסדנא עצמה וגם המאכלים.
לידיסיה סולן
לפני יותר מ־10 שנים
קינוחיי בוטיק
12/01/2016 09:25:03
לידיסיה סולן
מאיפה להתחיל??? עוד במדרגות קיבלה את פניי אישה יפה ומדהימה בחיוך רחב ורייח ממכר של שמרים ליווה אותי לכניסה לסדנה שפתחנו אותה עם פרוסת עוגת שמרים חמה וטעימה ביותר וקפה חם. הסדנה מקצועית עם המון טיפים מנצחים וכמובן תוצרת עוגיות שנגמרו בחצי שעה הראשונה שנכנסתי הביתה!!! כבר באותו יום נרשמתי לסדנאות הבאות כי אין לי ספק שמעכשיו והלאה רק אקצור שבחים בכל אפיה שלי... המון תודה גילי ואני שמחה שהחיים כיוונו אותי אלייך ובזה הסתיימו חיפושיי.... מחכה כבר ליום שני (גם הילדים והבעל........ חחחחח)

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.