ביקור בקבוצת עסקים בכיוון הנכון - קבוצת נטוורקינג

בראשון האחרון היה לי העונג לפגוש אנשים מקסימים בתל אביב, דרך עסקים עושים עסקים עושים עסקים. לקבוצה קוראים עסקים בכיוון הנכון - קבוצת נטוורקינג.
לפי חוקי המשחק, התבקשתי בדקה וחצי להסביר מה אני עושה ומה זה ביודנסה, לא פשוט בכלל.
אז כפי שרואים בתמונה המקורית שצילם עדו רוזנטל. צלם, קמתי והצגתי את עצמי ואת היותי מאפשרת ביודנסה. תודה לעדו על תמונה נפלאה של הרגע.
ביקשתי מהנוכחים לקום ולתת ידיים למעגל. סיפרתי שמפגש ביודנסה מתחיל בדרך כלל במעגל סימבולי בו נותנים כף יד מלאה למי שמימין ולמי שמשמאל.
בהחזקת ידיים נוכחת יש מלא משמעות! אנחנו מנכיחים את עצמנו בכאן ובעכשיו, אנחנו גם מכירים בנוכחות האחר ונותנים לה מקום. פשוט כל כך, ובכל זאת טקס מצמיח חיים!
בעידן בו אנחנו מתמחים בהתעלמות מהזהות של הסובבים אותנו, בעידן בו כבר לא רואים לך בעיניים, ביודנסה מחזירה אותנו אל האנושיות שלנו, נותנת מקום, מרחב וזמן פעם בשבוע לשעה וחצי, לחזק את הקשרים שלנו עם עצמנו, עם הקבוצה ועם החיים עצמם.
אתם כבר יודעים שבכל יום שלישי בשעה 11 בבוקר ביצחק שדה 29 תל אביב אני מנגישה לכם בהדרגתיות את כל הטוב הזה.
אתם מוזמנים להצטרף אלינו בתיאום מראש בטלפון: 058-4445580
ולא צריך לדעת לרקוד, צריך רק רצון טוב ומוכנות להתנסות.
חיבוק
דורית ביודנסה עם דורית Biodanza with Dorit

ביודנסה עם דורית
ביודנסה – "ריקוד החיים" נוצרה בצ'ילה בשנות ה- 60 לצלילי המוסיקה. עשרות אלפי אנשים ברחבי העולם, נעים, נושמים, רוקדים ומתחברים לעצמם ולסובבים אותם. ביודנסה היא שיטה המעודדת התפתחות אישית באמצעות איחוד
