קפה איכותי
היום ההכרה בתחביב החדש שפיתחתי היכתה בי. .
הרי אני שמעריצה ומוקירה אנשים על זיהוי והתמדה בתחביבים שלהם, ניסיתי לא אחת בחיי ״לסגל״ לעצמי תחביבים ספורטביים והצלחתי להתמיד בהם רק במובן של רכישת מלתחה מתאימה! זה יהיה שקר לומר שאין לי תחביבים; אני אוהבת לקרוא, לכתוב, לבלות זמן איכות עם המשפחה, לתכנן ולנסוע לטיולים סביב העולם, לצפות במופעי ריקוד ובעיקר לקבל השראה ולחיות לפי ערוץ החיים הטובים.
אז מה באמת חדש לי בעצמי?!?
אם תשאלו את אמא שלי ואחותי, כלום למעשה אינו חדש - מאז שפיתחתי אישיות (בסביבות גיל יומיים), אני אוהבת לאכול באויר החופשי - בחוץ - במסעדות - לא בין גבולות הבית. בימינו אכילה בחוץ הפכה לטרנד, ההיצע המטורף של בתי הקפה, המסעדות, הברים, המזון המהיר, המעדניות, שווקי האוכל והקונדטוריות שמציצים אלינו מכל עבר, מעוררים תשוקה לאוכל. התרבות שלנו משופעת באמרות כנף בנושא: ״אוכל זה צורך בסיסי״ ״לא אומרים ״לא״ לאוכל״ ״צריך לאכול 3 ארוחות ביום״ ״כדי להיות בריאים צריך לאכול את כל אבות המזון״
לכן, ככה נראה יום טיפוסי כשאני נותנת דרור לתחביב החדש ישן שלי: קפה איכותי בבוקר חובה? חובה! (13₪) ארוחת צהריים בקטנה.. מסעדת פועלים.. כי האוכל בחדר האוכל מזכיר לי את הצבא וגם ככה קשה לי עם מסגרות מלחיצות (30 ₪) החל מארבע חובשת כובע של נהג חוגים, חברים, קניות ומשימות מיוחדות נואשת להפוך קטן ומעורר (13 ₪) שעת ארוחת הערב, הילדים מעדיפים פיצה, אני אוהבת לראות אותם בולעים את ארוחת הערב ולא רק משחקים איתה ומשתוקקת לשמור על המטבח נקי (60 ₪) בדרך מהחוגים ואחרי הגינה היה ארטיק ואיזה חטיף ממש בקטנה מי סופר?! (20 ₪ כפול מספר הילדים והמבוגרים שליוו). כך הסתיים לו יום ״ללא״ הוצאות מיוחדות, רק עם השקעה ״קטנטנה״ של מינימום 136 ₪ באושר שלי ושל משפחתי.
מי מכם שהגדיל לעשות וחישב כמה כסף מוציא בכל יום ללא מחשבה תחילה, יגלה שיכל להגשים חלומות באמצעותו.
הקפה מחכה לי על השולחן בסלון - אני יוצאת להגשים את חלומותיי

בדקתם עד כמה המצב הכלכלי שלכם משפיע על מערכות היחסים בבית? בחנתם כיצד ההתנהלות הכלכלית שלכם תורמת למידת שביעות הרצון שלכם בחיים? האם אתם ערוכים להוצאות בלתי צפויות? מרגישים שאיבדתם שליטה על ההוצאות וה
