שרון מזרחי אימון פיננסי

בדקתם עד כמה המצב הכלכלי שלכם משפיע על מערכות היחסים בבית? בחנתם כיצד ההתנהלות הכלכלית שלכם תורמת למידת שביעות הרצון שלכם בחיים? האם אתם ערוכים להוצאות בלתי צפויות?

עוד ›
ייעוץ פיננסי לכלכלת המשפחהתל אביב - יפו

מחנה קיץ ראשון

שרון מזרחי אימון פיננסייום שלישי, 12 בינואר 2016זמן קריאה 1דק'
  • קולולולולולו מחנה קיץ ראשון...

    למרות שהיא כבר נערה, הצלחתי להתחמק ממחנה הקיץ עד היום (בגיל 9 מעבר דירה, בגיל 10 טיול משפחתי בתאריכים שנקבעו "מראש", בגיל 11 מלחמה לא עלינו) והנה הגיע גיל 12 מהר מהמצופה - בשנים הקרובות לא צפויים להעתיק את מקום מגורינו (אלא אם בעלי שיחייה יחטוף ג'ננה), המדריכים השכילו להודיע על התאריכים חצי שנה מראש (הלך התירוץ..), וטפו טפו חמסה חמסה שום בצל, לא פרצה מלחמה.

    אז בידיים רועדות ולב שמחסיר כל שתי שניות פעימה, יצאנו למסע הכנות לקראת מחנה הקיץ: 1. הרשמה למחנה באתר מאובטח (תשלום מראש - שוטף מינוס 60) 2. סט חאקי נוסף - פריט חובה לאור הודעת ווטצאפ שקיבלתי ב: 07:02 "דקה לפני שיצא האוטובוס השפריצו עליי שלוק דביק" 3. שפריצר של עציצים - "אמא יהיה רותח במהלך היום ומותר להתקלח רק פעם ביום". צפויה לילדה קריירה מזהירה בשיווק ומכירות 4. סט מוצרי אמבטיה מוקטן - המצאת המאה 5. ממתקים להעלאת רמות הסוכר וכהכנה לניקוי רעלים מאסיבי בשאר ימי הקיץ 6. מזרן שטח ושק שינה - אני לקחתי למחנה קיץ שקית גדולה, שמשום מה קראו לה שק שינה... היא לוקחת מזרן, כרית ושק שינה מרופד שלא מבייש טרק בהרי האטלס. 7. ומאד חשוב אם לא הכי.... קצוות ירוקים בשיער כי שבט החורש הוא ירוק!!!

    אז ככה, בפתח סוף השבוע הראשון של החופש הגדול, יצאה לה ראש דשא למחנה קיץ. אני אמא קולית אמרתי: "עלייייי" - התשלום המוגזם לחמישה ימים של בטלה חברתית, הצבע בשיער, השפריצר, הממתקים, שק השינה ושאר פינוקי המקלחת.

    אין מחיר לאושר של הבכורה שלי אבל זה בהחלט לא כסף קטן!

שרון מזרחי אימון וייעוץ פיננסי

בדקתם עד כמה המצב הכלכלי שלכם משפיע על מערכות היחסים בבית? בחנתם כיצד ההתנהלות הכלכלית שלכם תורמת למידת שביעות הרצון שלכם בחיים? האם אתם ערוכים להוצאות בלתי צפויות? מרגישים שאיבדתם שליטה על ההוצאות וה

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.