יואב קרן - ביטוח פנסיה ופיננסיםכסף

אני בעל רישיון סוכן ביטוח פנסיוני משנת 2008. בהשכלתי אני בעל תואר שני במנהל עסקים. יש לי ניסיון של מעל 7 שנים בתכנון פנסיוני ופיננסי והתאמת הגנות ביטוחיות לשכירים, לעצמאיים וללקוחות פרטיים. לא כל בני אדם דומים.

עוד ›
מתכנן פנסיוני ופיננסי בהתאמה אישיתרחובותציון איכות 10.0 · 18 דירוגים

חסכון לכל מטרה מ- 300 עד 750 ש"ח הפקדה חודשית

כאשר הריבית בבנקים על החסכון היא אפסית, וגם בשביל ריבית אפסית אתם נדרשים לוותר על נזילות הכספים. כאשר רוב החוסכים בגלל הנזילות חוסכים בפיקדונות שיקליים ומפסידים מערך כספם, זה הזמן לצאת מחוץ לקופסא ולחסוך שלא במסגרת הבנקאית באמצעות תוכניות חסכון של חברות הביטוח. ניתן לחסוך בכל סכום בין 300 ש"ח עד 3000 ש"ח בהפקדות חודשיות. ניתן לחסוך בהפקדות חד פעמיות של 10000 ש"ח ומעלה. ניתן לבחור לחסוך בכל רמת סיכון ולשלב בין רמות סיכון שונות.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

Second Opinion - חוות דעת על החיסכון הפנסיוני והגנות ביטוחיות לשכירים בצומת החלטה במעבר ממעסיק למעסיק

שוק התעסוקה השתנה מאוד בשנים האחרונות. עובד שכיר יחליף במהלך חייו התעסוקתיים לפחות 3 מקומות עבודה. במעבר זה, נדרש העובד לקבל החלטות לגבי החיסכון הפנסיוני שצבר בשנות עבודתו, לקבל החלטות בנוגע לכספי הפיצויים שהצטברו בהנחה שזכאי להם, לשמור על זכויות הביטוחיות כגון אבדן כושר עבודה, ביטוח חיים, פנסיית שאירים, פנסיית נכות ועוד. לרוב, לאור מורכבות הנושאים, לא מעט עובדים מקבלים החלטות שגויות שיפגעו בצבירת הכספים ועל יכולתם להמשיך ולשמור על רמת חיים לה הורגלו לאחר פרישה, בגיל השלישי והרביעי. אני מציע חוות דעת שנייה, לאחר שהעובד קיבל המלצות מהסוכן של המעסיק, אם בכלל. חוות דעת שתייצג את האינטרס של העובד. הפתרונות שאני אציע, יותאמו לצרכים של העובד ובני משפחתו. המלצות שיכולות לחסוך אלפי, עשרות אלפי שקלים ויותר או לחזק את ההחלטות שהעובד קיבל. כל זה בעלות של 750 ש"ח כולל מע"מ בפגישה של שעתיים וללא כל התחייבות של העובד.

פרטים נוספים
הצטרפות לקרן השתלמות - הפקדה חודשית עד 500 ש"ח לחודש

קרן השתלמות, חסכון לטווח בינוני 6 שנים לפחות. החסכון היחיד שעדיין פטור ממס רווחי הון ומוכר כהוצאה מוכרת חלקית לחברות ועצמאים.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.