ARBEL ORCHIDS לאה וינשטיין - ארבל סחלבים

משתלת ארבל סחלבים ממוקמת במושב המוריק תמיד, כםר הס. גידול סחלבים החל אצלינו כתחביב, ובגלל שמחת החיים שהם מביאים לרוכשים ולמגדלים במיוחד,הפכנו תחביב זה לעיסוק מרכזי, לאחר יציאתי לפנסיה.

עוד ›
מכירה, יעוץ וטיפול בסחלביםכפר הסציון איכות 10.0 · 19 דירוגים
ל"ארבל סחלבים" כיף תמידדדד לקפוץ לבקר במיוחד שבדיוק צריך איזה מתנה למישהו....
מקום מדהים, מבחר עצום ואיכותי ,החיוך של לאה, ההסברים ותשומת הלב עושים את החוויה אחרת!
תודה יקירה על כמה וכמה ביקורים, על שפע של מתנות חג, מתנות תשומת לב ועוד-והכי חשוב על החיוכים של המקבלים :)
נתראה בקרוב!!!
ארבל סחלביםתגובת בעל/ת העסק

תודה שני. את גורמת לי למבוכה, אבל שמחה שאנשים נהנים ושמחים עם הסחלבים שלי. עןד יותר משמח כאשר הם פורחים שוב

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
לאה יקרה,

הסחלבים שלך יפייפים בצורה קסומה, וכאלה קסומים בצבעים מרהיבים ביופיים, לא ראיתי בשום מקום.
לכשראיתי את הסחלב הצבעוני שלא יכולתי בלעדיו, אמרתי לעצמי, נכנסנו לביתנו המחודש והיפה, לא יכולתי לחשוב על מתנה יפה יותר, מאשר להביא סחלב שצבעו כבש את לבי ואת עיניי מ''ארבל סחלבים'' שמקשט את ביתי ורואים אותו במלוא יופיו.

מודה לך מעומק הלב על ההזדמנות הקסומה והנפלאה "לפנק" עצמנו במתנה כל כך מיוחדת ומלאת יופי, בעיקר שהשבע כבש אותי, ועל כך, שפע תודות. אבוא בהזדמנות לבקר אותך באהבה עם משפחתי, בתקווה שלא אצא שיכורה מקסם יופיים של הצבעים הנפלאים של הסחלבים.
תבורכי על עשייתך ועל ידייך המצמיחות את היופי המדהים הזה.

מודה שפגשתי בך
ד"ר שולמית רונן
פנינה מרום
לפני כ־12 שנים
לאה, הסחלב שרכשתי ממך לפני כשמונה חודשים עדיין מדהים ופורח, על חלון המטבח מולי ולא שלא היו לי סחלבים אחרים שדעכו ו...אז אחרי הורוד הייתי חייבת עוד אחד לבן עם פרחים ענקיים על שולחן האוכל. תודה לך.
פנינה מילוא
לפני כ־12 שנים
רכשתי סחלב מלאה מארבל סחלבים. לאחר שתיארתי את בקשתי הביאה לי שלושה סחלבים במפגש נטוורקינג שלושה סחלבים על מנת שאוכל לבחור מתוכם את האחד שהכי אוהב. סחלבים יפהפים, מקושטים וארוזים בצורה מאוד יפה מאוד.
השבוע רכשתי את הסחלב השלישי עבור אדם בן 80 שיש לו הכל שקיבל בהתרגשות רבה את הסלב הלן המרשים בכלי קרמיקה מקסים,אין אדם שלא ישמח לקב סחלב מרהיב כמו שיש ללאה,

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.