נורית אלבוחר - סטיילינג אישי ועסקי

Nurit Alboher Styling ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מרצה בתחום התדמית האישית והעסקית לפרטיים ולארגונים. מעצבת ומייעצת לך איזה לבוש מומלץ ללבוש, על פי מבנה הגוף והאישיות, וזאת בכדי לשפר ולמקסם את התדמית האישית ו/או העסקית שלך.

עוד ›
יועצת ומרצה בתחום הסטיילינג לתדמית האישית והעסקיתגני תקווהציון איכות 10.0 · 5 דירוגים

שירלי אדלרסברג

חוות דעת · 04.04.2012
הפנתי מתאמנת שלי לנורית לסטיילינג וסידור הארון. המתאמנת היתה מאד מרוצה. אהבה את טוב הטעם של נורית, המקצועיות, האמפטיה והרגישות שלה. בכל זאת... נגיעה בארון הבגדים :-).
נורית אלבוחר סטיילינגתגובת בעל/ת העסק

תודה שירלי.

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
טל טפר אופטומטריסטית
לפני יותר מ־13 שנים
הייתי בסדנת סטיילינג ואיפור מעשיים. הייתה אווירה כיפית ותומכת. למדתי המון ואפילו התאפרתי בעצמי! קיבלתי המון טיפים מנורית על איך להתלבש. מאוד מצא חן בעייני הקונספט הזה של מאפרת וסטייליסטית, וכמובן לסיום סשן צילומים שיצאו נהדר. בקיצור בוקר מהנה וגם פורה במיוחד. מומלץ לכל אחת!
עידית שטרן תכשיטים
לפני כמעט 14 שנים
עשיתי משהו טוב לעצמי ולעסק שלי - קבעתי חבילת צילומי תדמית אצל נורית אלבוחר ושותפותיה. נורית הביאה ערמות של אביזרים ובגדים שעזרו לשדרג את הבגדים שהבאתי, וליצור את המראה הנכון ביותר שרציתי לשדר בצילומים. היה יום חווייתי, כיפי, מצחיק ובעיקר - מקצועי.
תודה נורית.
עדנה אשכנזי
לפני כ־14 שנים
הענקתי את נורית כחלק ממתנת יום הולדת לאחותי שחגגה 50 שנה.
רונית הגיעה לביתה של אחותי, נכנסה איתנו לחדר הארונות ובמשך קרוב ל- 3 שעות העניקה לנו מנסיונה המקצועי, בסבלנות בנעימות ובמקצועיות.
האווירה הייתה נהדרת ונורית הביעה את דעתה המקצועית, גם אם לא תמיד תאמה את דעתנו והביאה לשינוי גישה מבורך.
נורית מומלצת בחום כמתנה לכל אישה בכל גיל
תודה
עדנה

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.