אסנת פפרוביץ קייטרינג Salt and Feferovic

איכותי לאירועים מ-50 איש עד 150 איש, עם דגש על יצירתיות ושילובי טעמים חדשניים. חוגגים? מעוניינים באירוע אינטימי כייפי ונעים בחצר הבית שלכם, אנחנו נעשה מהחצר גן אירועים מושלם.

עוד ›
מתן

נעמה

חוות דעת · 19.11.2018
דרור שלום

אני רוצה להודות לך תודה עמוקה על הקייטרינג ואירוח שעשיתה עבורינו בעין כרם ביום שישי.

היה נעים לעבוד איתך מהרגע הראשון. אשתך מקסימה. בתך נעה מקסימה. הנערים המלצרים היו חמודים ויעילים. אמא של דודיק מלאת התפעלות ממך בשל התנהלותך מול השכנה הבעייתית.

קיבלת מחמאות על האוכל כמעט מכל 80 האורחים.

זה מעיד לא רק על איכותו הגבוהה של האוכל אלא גם על כך שידעת לבנות תפריט שהקיף מגוון רחב של מגבלות והעדפות, ושימחת את כולם. הקציצות הטבעוניות היו להיט אצל הטבעונים והצמחונים וגם בכלל - טוב שלא ויתרנו עליהן. הקבב על מקל קנמון הלהיב את בן החמוד בעל השמחה, ואת שאר הטורפים.

כל האוכל היה להיט.

מעבר לכך - יש לכם התנהלות נעימה ורגועה שהשפיע על הארוע כולו. ידעתם איך לא להפריע לאינטימיות של השמחה שלנו ובו בזמן לתקתק כך שהאירוע כולו זרם בקצב מושלם.

עשית כמה החלטות על דעת עצמך והן היו הוכחה שאין תחליף לנסיון של בעל מקצוע טוב - בדיעבד הן היו החלטות מאד נכונות וחסכת לי התלבטויות וטעויות במקומות שידעת שיהיה לי קשה, ושכנראה אטעה. אני מאוד מעריכה את זה.

העברתי את מספר הטלפון שלך כבר לכמה מחבריינו שהתעניינו. אני מקווה שזה אומר שעוד נראה אתכם מדי פעם בארועים של השבט שלנו.

שוב תודה מקרב לב. בבקשה תמסור לכל מי שעבד ועזר ביום שישי כמה הערכנו את עבודתם.

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
רן
לפני כמעט 8 שנים
דרור ואוסנת שלום רב,

רצינו להגיד מילה פשוטה לכאורה שאומרת המון - תודה!!!

ביום חמישי האחרון, 10.3.2011, חגגנו מסיבת רווקים לחבר טוב שלנו בדירה בתל אביב.

חשבנו (ובדיעבד, גם צדקנו...), שיכול להיות מקורי ונחמד מאוד לעשות מסיבת רווקים עם שף פרטי.

התקשרנו אליכם ומיד נעננו בשירות מקצועי וטוב. קיבלנו במהירות את התפריט המוצע, הצעת מחיר אטרקטיבית וסגרנו את המחיר.

ביום האירוע, דרור הגיע בזמן, מסודר ומדויק. כל האוכל היה מעולה וטעים שלפעמים ממש קשה לתאר זאת במילים. חייבים לבוא ולטעום!!!

כשהגיע החתן, דרור דאג לתת לו את ההרגשה שהכל הוכן במיוחד עבורו וגרם לכל הערב להיות בלתי נשכח.

המון תודה על ערב נהדר מכל הבחינות והטעמים!!!
שלום
לפני כמעט 8 שנים
ב-09/05/2007 חגגנו לבננו דן בר מצווה .
דרור פפרוביץ ניצח על האירוע במיומנות ומקצועיות שהפך את האירוע לחוויה קולינארית מדהימה שנשארה עימנו ואורחינו הרבה מעבר למסיבה ממש נפלא,יבורכו ידיך !!
המון המון תודה עלו והצליחו
ולהתראות בשמחות
ענת פיכמן
לפני כמעט 8 שנים
תודה לכם אסנת ודרור!!

תודה על מסיבת בת המצוה של בתי כרמל.
האירוע היה מושלם: ראשית הארגון ועריכת המקום היה מרשים ביותר, עם הכניסה כל האורחים נדהמו מהיופי - עיצוב השולחנות, עיצוב המזנונים וכל החצר הייתה מרשימה ביותר.
והאוכל - האוכל היה מ ע ו ל ה.
כולם לא הפסיקו לדבר על הטעם, הייחוד, המגוון הגדול ובכלל.

ממליצה בכל פה :) על קייטרינג Salt & Feferovich לכל אירוע, קטן כגדול.

שוב, תודה רבה ונתראה בשמחות, יחד אתכם,

ענתי אופנה וסטיילינג
בוטיק לנשים באבן יהודה

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.