אפרת זערור

עסק קטן עד גדול שרוצה ומעוניין (וביננו מי לא) להגדיל את ההכנסות והרווחים שלו בצורה משמעותית בזמן מיידי, לא סתם מצא את עצמו בעמוד שלי, אני כאן בכדי לדאוג לעסק שלך! אפרת זערור בת 32 נשואה ואם ל2.

עוד ›
יועצת עסקית וארגוניתתל אביב - יפו

טיפ מספר 4

אפרת זערוריום שבת, 27 בנובמבר 2010זמן קריאה 1דק'
  • טיפ מספר 4 שלנו אומר: אל תשכח לסגור עסקה, נשמע מצחיק קצת אה.. זהו שבדיוק במקום הזה 80% מהעסקאות לא נסגרות או לחילופין לא נסגרות במקום, פה יש לנו אפשרות להכות בברזל שהוא חם ואנו מוותרים. למעשה מי שקורא ת הטיפ הזה אומר מזה לשכוח עסקה הרי לשם כך התכנסו איך אפשר לשכוח לסגור... פשוט מאד, אחרי שיישמנו את טיפ מספר 2 הקשבנו ענינו על צרכים יש פה גם קשר ישיר לטיפ מספר 3, הגיע הרגע שלנו לסגור עסקה, אני אמתח אתכם עוד קצת עד שתבינו איך הקסם הזה מתרחש ככה תפנימו את העקרון הכי טוב, כל טלפון שמגיע אלינו זה בנאדם שרוצה לסגור, כל בנאדם ששואל אותי מה אני מוכר זה לקוח פוטנציאלי וברגע שנפתחים לי חלונות הזדמנויות אני צריך לסגור עסקה, והנה אני מגלה לכם איך---- פשוט מאד , לשאול סיימנו את השיחה צריך לשאול: האם לסגור לך את העסקה? האם לשריין לך מקום? האם לשמור לך את המוצר? שאלה זאת הרלוונטית ביותר עבור מה שאתם נותנים בין אם שירות ובין אם מוצר היא הכרחית,אנשים מדברים ומדברים שומעים ושומעים ושוכחים לסגור עסקה! אני מבטיחה לכל אחד ואחת שיפנימו את העקרון הזה לפחות להכפיל את המכירות זה קורה בשניות ספורות לא להסס לשאול וזה סגור!

אפרת זערור

עסק קטן עד גדול שרוצה ומעוניין (וביננו מי לא) להגדיל את ההכנסות והרווחים שלו בצורה משמעותית בזמן מיידי, לא סתם מצא את עצמו בעמוד שלי, אני כאן בכדי לדאוג לעסק שלך! אפרת זערור בת 32 נשואה ואם ל2. את ת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.