רבקה אליסון - אושר טבעי

קצת עלי, שמי יועצת נשית רפלקסולוגית רב תחומית,מאז שנת 1998. נשואה ואמא לילדים בוגרים וקטנים:) בתחילת דרכי כשעבדתי כשכירה במזכירות שילבתי לימודי רפואה משלימה אקדמאית במטרה להיות עצמאית ללא בוס על הראש.

עוד ›
מנהלת מרכז טיפולי לנשים ברפואה משלימה אושר טבעיירושלים

הכנה ותמיכת לידה

כדולה מנוסה במקצוע עם המלצות של נשים אני מלווה נשים לפני ובתהליך לידה 4 מפגשים הכולל טיפול רפלקסולוגיה עיסוי דיקור וצמחי מרפא שמטרתו הכנה ללידה חוויתית וקלה יותר שחרור והרפיה במידה ויולדת ולא מספיה את 4 הטיפולים תוכל לממש אותם גם 3 חודשים לאחר הלידה כמו כן זה כולל בחדר לידה עצמו טיפול לזירוז צמחי מרפא ושמנים וכמובןהמון שמחה ואנרגיה חיובית!

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

טיפול מפנק ומשחרר שרירים וגב תפוס

רק אצלי במרכז תקבלי עיסוי מכף רגל ועד ראש בהתאמה מלאה לצרכייך הטיפול הינו לנשים בלבד@ הכוללת: עיסוי עם שמנים מותאמים, דיקור סיני, כוסות רוח, רפלקסולוגיה , עיסוי פנים ראש וגב ושכמות ועוד! oshertivee.co.il

פרטים נוספים
רפלקסולוגיה 40 דק בלבד

טיפול רפלקסולוגיה הכולל הזרמת דם טיפולי ועמוק

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.