אפרת סטרטינר - צלמת פוטותרפיסטית ומנחת סדנאות

צלמת, מנחת סדנאות ופוטותרפיסטית. יש לי כמה כובעים: אני מצלמת אנשים בטבע, מוכרת את צילומי הטבע שלי ומנחת סדנאות. 1. אני מצלמת אנשים ומשפחות בפינות קסומות בטבע באזור גבעת עדה.

עוד ›
בנימינהציון איכות 10.0 · 5 דירוגים

צילומי זוגיות או save the date לזוג בטבע באור טבעי

• מדובר על כשעה צילומים ב- 2-3 לוקיישנים בפינות קסומות בטבע באזור גבעת עדה. בהתאם לעונות השנה. • הצילומים הם חוויה בפני עצמה, נערכים באווירה נינוחה, טבעית וכייפית, תוך הקשבה לרצונות של הזוג. • הצילומים נערכים בזמן שלפני השקיעה, שאז האור הוא רך וטוב לצילומים. פרטים נוספים והאותיות הקטנות: • עד 4 שבועות לאחר הצילומים, אני אעביר לכם דרך ג'מבו מייל לפחות 80 תמונות ערוכות ברזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה להדפסה בכל סטודיו צילום מקצועי, לאחר סינון ועריכה מושקעת, וכן לינק של תמונות מוקטנות בגוגל תמונות. • במידה ומעוניינים גם באלבום, יש אפשרות לאלבום מעוצב איכותי ומושקע בגודל 30*30 במצב סגור (30*60 במצב פתוח), 15 דף כריכה, הכולל כ- 50 תמונות. • ניתן להיות בקשר ואשלח הצעת מחיר ואת שאר הפרטים. פרטי תקשורת: 054-5582580, או [email protected] • לאחר הזמנת יום הצילומים, אשלח לכם הסברים לקראת הצילומים עצמם, כולל לבוש והתארגנות לקראת.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

סדנת טיול צילום והתבוננות

מוזמנות להצטרף אלי לרגעים של שקט וחיבור אל עצמנו בתוך הטבע, ב: *סדנת טיול צילום והתבוננות לנשים* - סדנת צילום שמתבוננת פנימה. נגלה שהיופי נמצא בכל מקום, רק צריך לפקוח עיניים ולב. נלמד לשנות את נקודת המבט, להוציא את המיוחד והמרגש מתוך מראות השגרה של חיינו. נלמד כללים בסיסיים על צילום, ובעיקר נלמד דרך החוויה, הלב והתבוננות אחרת. נגלה איך דרך הצילום, מתקיים מרחב של אפשרויות לספר את הסיפור שלנו, כל אחת בדרכה וזווית ההתבוננות שלה. פרטים נוספים: 👈 הסדנה נמשכת כ- 3 שעות, בפינות קסם באזור גבעת עדה 👈 מחיר: 280 ₪. 👈 הסדנה מותאמת לצילום בטלפון הנייד. מוזמנות להגיע עם כל סוגי המצלמות. 👈 להרשמה ופרטים נוספים בוואטסאפ או בדף הנחיתה. ☎️ אפרת סטרטינר: 054-5582580. דף הנחיתה כאן 👈👈 lp.vp4.me/x84m

פרטים נוספים
צילומי דורות- משפחה מורחבת בטבע באור טבעי

• מדובר על כשעה וחצי צילומים בפינות קסומות ביער אלונים באזור גבעת עדה. • הצילומים הם חוויה בפני עצמה, נערכים באווירה נינוחה, טבעית וכייפית, תוך הקשבה לרצונות של המשפחה. • יהיו צילומים של כל המשפחה ביחד, וכן צירופים שונים של בני המשפחה. • הצילומים נערכים בזמן שלפני השקיעה, שאז האור הוא רך וטוב לצילומים. פרטים נוספים והאותיות הקטנות: • עד 4 שבועות לאחר הצילומים, אני אעביר לכם דרך ג'מבו מייל לפחות 80 תמונות ערוכות ברזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה להדפסה בכל סטודיו צילום מקצועי, לאחר סינון ועריכה מושקעת, וכן לינק של תמונות מוקטנות בגוגל תמונות. • במידה ומעוניינים גם באלבום, יש אפשרות לאלבום מעוצב איכותי ומושקע בגודל 30*30 במצב סגור (30*60 במצב פתוח), 15 דף כריכה, הכולל כ- 50 תמונות. • ניתן להיות בקשר ואשלח הצעת מחיר ואת שאר הפרטים. פרטי תקשורת: 054-5582580, או [email protected] • לאחר הזמנת יום הצילומים, אשלח לכם הסברים לקראת הצילומים עצמם, כולל לבוש והתארגנות לקראת.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.