סהר רובין דולה ומדריכת הורים

איזה כיף להכיר :) הגעתי לביז דרך קבוצת נטוורקינג אחרת ואני ממש שמחה על ההמלצה שקיבלתי. אני עובדת עם נשים לקראת לידה, והורים לילדים מעל גיל שנתיים.

עוד ›
דולה, מדריכת הכנה ללידה ומדריכת הוריםחריש

מפגש להדרכת הורים

מרגישים שהילדים לא מקשיבים? אתם צריכים לחזור על אותו משפט 10 פעמים? האווירה בבית מתוחה? אני מזמינה אתכם למסע שישפיע על החיים של כולכם. בהדרכת הורים המושתת על שיטת אדלר נלמד איך להציג גבולות אמיתיים, מה אפשר לעשות במקום עונשים, איך לדבר עם הילד בשפה שהוא יבין ומתוך הטכניקות האלה אתם תוכלו ליהנות מאווירה ביתית נעימה והורות מוצלחת.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

קורס הכנה ללידה

ארבעה מפגשים - סה"כ 10 שעות מפגש ראשון היולדת ואני לבד - נכיר לעומק ונתכונן לתהליך ההכנה. מפגש של שעה. מפגש שני - היולדת והמלווה שלה בלידה - נתחיל ללמוד את כל מה שצריך לדעת לקראת הלידה. מפגש של 3 שעות עם הפסקה. מפגש שלישי- היולדת והמלווה שלה - נמשיך ללמוד את כל מה שצריך לדעת לאחר הלידה מפגש של 3 שעות עם הפסקה. מפגש רביעי - היולדת ואני לבד - מפגש עבודה על פחדים לקראת הלידה ומציאת חוזקות - מפגש של שעה

פרטים נוספים
ליווי ותמיכה מקצועית בלידה

לידה זה אירוע שזוכרים לכל החיים חשוב שהחוויה שלך תהיה מעצימה וטובה ככל הניתן מהניסיון שלי אני לומדת שכשאישה מרגישה עטופה, ששומרים עליה, שמאפשרים לה לבחור מה לעשות בכל שלב ומשאירים את השליטה בידיים שלה - כל אלה משפיעים לטובה על חווית הלידה. רוצה גם את ללדת עטופה בליווי מכיל ומקצועי? דברי איתי ונבדוק אם אנחנו מתאימות אחת לשנייה.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.