בתהליך..המתן בבקשה.

המכון הישראלי לקולינאריה יישומית / בלוג

יעוץ וליווי קולינארי לעסקים בתחום המזון

27/04/2010 10:57


  • שלום רב


    הבלוג שלי עוסק בנושא העסקים השונים בתחום המזון


    איך למנף את העסק


    איך להגיע אל הלקוח ואל ליבו


    איך להרויח יותר


    איך להוציא פחות


    איך לנהל נכון אסטרטגית את בניית התפריט שיכניס הכי הרבה כסף ,אבל יוצא הכי מעט.זה נכון גם בחברות קיטרינג קטנות וגם בחברות קייטרינג גדולות. במסעדות.ובמטבחים מוסדיים.


    מה הם חמרי הגלם הזולים ביותר בשימוש ,ועדיין עם נראות מקצועית טובה ושובת עין.


    לסיכום


    הבלוג שלי ילווה כאן עסקים עם עצות מעשיות איך לצמוח.איך לחסוך בהוצאות.מתי נכון להשתמש באאוט סורסינג .איך למתג את עצמכם.איך לגרום למנה על הצלחת להיראות יותר טוב.


    זה לא יקר לקחת יועץ ,וזה שווה כל השקעה


    בהצלחה


    קובי


    www.ici-chef.co.il


     שף מאסטר ויועץ קולינרי  054-7233995


תגובות

קובי מזרחי

יועץ קולינרי