מכירים את זה ש...

מכירים את זה שאתם באמצע מפגש בזום ואנשים כותבים המון שאלות בצאט ומשאירים מספרי טלפון להתקשרות ואתם לא מספיקים להעתיק וחוששים לאבד את הנתונים?
הצאט מיועד ברוב המקרים לתקשורת ישירה עם המשתתפים ובין המשתתפים לבין עצמם.
לפעמים יש "פטפטת" בצאט שעלולה למשוך את תשומת לב המשתתפים שעסוקים בהתכתבות ובודקים מי נמצא במפגש ומה הוא כתב…
למנהלת המפגש יש אפשרות להשאיר את הצאט פתוח לכולם, או לסגור אותו לגמרי, או להשאיר פתוח עם אפשרות להתכתב רק עם המארגנים. כך, במידה ויש שאלות הן תגענה היישר למארגנים.
אם רוצים לשמור את התכתובת בצאט כדי לחזור למשתתפים לאחר מכן, יש אפשרות לעשות זאת תוך כדי המפגש וכמובן ניתן להכניס מראש בהגדרות הזום ואז הצאט נשמר בתיקיית המסמכים שלכם.
רוצים לקבל תמיכה למפגש האינטרנטי שלכם?
אתם מוזמנים ליצור קשר במייל: [email protected] או פשוט להתקשר 052-4892900 בלה

אנחנו מובילים עסקים להצלחה באמצעות וובינרים, כנסים וקורסים דיגיטליים – עם ליווי מקצועי ופתרונות טכנולוגיים שמביאים תוצאות. השירותים שלנו בקצרה: ✅ ליווי מלא לוובינרים, כנסים וקורסים דיגיטליים ✅ השכרת מ
