טיפים להתמדה ששווים זהב!

מה שלומך?
בתחילת השבוע שלחתי מייל לרשימת התפוצה שלי ובו כלים להצבת יעדים לאחר החגים.כתבתי את זה בגלל שאני מאמין שבתקופה הזאת של השנה אחרי פסח,
יש לכולנו הזדמנות לקבל החלטות ולהציב מטרות להמשך השנה ובכלל.
אך כדי לעמוד ביעדים אלו- אתם חייבם להתמיד!
ברגע שהחלטתם על יעד מסוים בחייכם, אתם חייבים להתמיד ביעד זה לאורך זמן.
אחרת לא תצלחו להשיגו לעולם!
איך תצליחו לעשות את זה?
1. תגדירו לעצמכם את מטרה שלכם בצורה ברורה ומובנת לכם.
2. תתכננו את זה לפרטי פרטים.
3. הכניסו את הפרטים האלו ללו"ז שלכם, זה יכול להיות בצורה יומית, שבועית או אפילו חודשית.
4. כתבו הכל בצורה מסודרת ומאורגנת!
לפי תוכנית אימון מפורטת ויעילה תוכלו להגיע ליעדים בצורה קלה ופשוטה.
הסוד זה התמדה ומשמעת עצמית.
אני מזמין אותך לחשוב:
איזה גורמים עוזרים לך להתרכז ולגשת למשימות האלו שקשה לך לעשות כדי להגיע ליעד שלך?
מה יעזור לך לדבוק במטרות שלך ולהתמיד טוב יותר?
אני רוצה לתת לך כמה דוגמאות להרגלים קטנים שיעזרו לך להגיע למטרותייך:- תזכורות בפלאפון - כתבו תזכורות שיפקסו אתכם במהלך היום. כדאי לכם לתזמן אותם בצורה הגיונית ופרופורציונלית (לא ללתזכר מאוחר בלילה או במהלך אירוע חשוב כי אז זה לא רלוונטי או יעיל.)
- הקשבה למוזיקה - מוזיקה ידועה כתומכת בחשיבה חיובית מבחינה פסיכולוגית ומניעה את המוח לבצע פעולות (בגלל זה רצים בדרך כלל עם אוזניות).
- ארוחות מסדורות - אכלו ארוחות בשעות קבועות לאורך היום, כך תשמרי על אנרגיה גבוהה ועקבית. (כדאי לבצע את הפעולות אחרי שאת אוכלת ולא לפני, שאת רעבה)
- שינה! - מחקרים מצאו שיעילותו של האדם מתבססת על יותר משבע שעות שינה. חשוב לשמור על שעות שינה וכך האנרגיה שלכם במהלך היום תהיה חזקה יותר.
יש לך דרך שעוזרת לך לשמור על התמדה לבצע פעולות חשובות עבור היעדים שלך?
אשמח לשמוע!
בנוסף, אשמח להציע לך עזרה בתכנון השבועי וחודשי שלך,
כיצד להיעזר בכלי אימון חשובים בשביל להגיע לתוצאות מדהימות.אני מציע לך ליצור איתי קשר בדרכים הבאים:טלפון: 0542533368מייל: [email protected]
בהצלחה :)
מחכה לשמוע ממך
ניר.- תזכורות בפלאפון - כתבו תזכורות שיפקסו אתכם במהלך היום. כדאי לכם לתזמן אותם בצורה הגיונית ופרופורציונלית (לא ללתזכר מאוחר בלילה או במהלך אירוע חשוב כי אז זה לא רלוונטי או יעיל.)

אימון למתבגרים אחרי הצבא וסטודנטים. בגילאים 30 - 20 בעל 2 קליניקות במרכז, בכפר סבא ובשערי תקווה. מאמן בשיטת CBT ופסיכולוגיה חיובית. בוגר מכללת ICCM וסופרוויזר במכללה, מלווה תלמידים לאורך הקורס.
