"זה שיודע לשאול"

יכולת שכנוע - היא לשאול שאלות כדי להבין את מצבו, רצונו וצרכיו של האדם מולך, תשובותיו יובילו לחיבור שיאפשר שיחה בראש פתוח.
הצלחתם של אנשי מקצוע כגון: פסיכולוגיים, יועצים, אנשי שווק ומכירות, נשענת בראש ובראשונה ביכולתם לשאול את השאלות הנכונות, הקשבה וניתוח התשובות.
יכולת השפעה - היא להעביר את המידע לאחרים בצורה הברורה והפשוטה ביותר, באופן כזה שלצד השני יהיה קל וטבעי לקבל ולהבין, זאת נדע לעשות לאחר שלמדנו להכיר את אותו אדם בעזרת שאלות: מי הוא? מה הוא אוהב? לא אוהב, דעותיו, עיסוקיו, ועל ידי כך להעביר לו את המסר בעזרת דוגמאות מהחיים, אשר נתפסות כאמינות ואליהן קל יותר לכלל האוכלוסייה להתחבר ולהזדהות.
יכולת מכירה - היא לגרום לאחרים להרגיש טוב לגבי עצמם בזכותנו, אם במחמאה, התלהבות והבעת עניין בדבריהם, אמפתיה והזדהות, ולזכות בהסכמתם עם הדרך שהוצעה להם מבלי שירגישו שהפסידו.
איש מכירות טוב הוא לא "זה שיש לו תשובה לכל דבר".
איש מכירות טוב הוא "זה שיודע לשאול".
צח נבון
הכנס טקסט כאן

היי, שמי צח נבון, הדבר שאני הכי אוהב לעשות וממלא אותי בשנים האחרונות, הוא לקבל את הזכות לעבוד עם אנשים שרוצים יותר בחיים, וביחד, ובנחישות לעבור מאזור הנוחות שלהם אל אזור האיכות שלהם, לזהות את הפוטנצ
