דרור עדן תדמיתוג - אסטרטג מיתוג ושיווק | מייסד קוקפיטזהב

יש רגע שבו כבעל/ת עסק נמאס לך לנהל הכל לבד! לרדוף אחרי כמה ספקים. לחבר ביניהם. להסביר שוב ושוב מה צריך לקרות. להשקיע זמן כסף ומרץ ובסוף לשאול את עצמך למה כל הפעילות הזו עדיין לא מייצרת את התוצאה שציפית לה. באת לנהל עסק.

עוד ›
קוקפיט הוא מערך שיווק חיצוני לחברות וארגונים שרוצים כתובת אחת ואחריות אחת על השיווק.חדרהציון איכות 10.0 · 17 דירוגים

אוטומציה ו־AI לעסקים

יש פעולות שאנשים צריכים לעשות, ויש פעולות שמערכת יכולה לעשות עבורם. אנחנו מאפיינים ומטמיעים אוטומציות, תהליכי CRM, צ׳אטבוטים וכלי AI שמחברים בין לידים, שיווק, מכירות ושירות. המטרה היא לחסוך זמן, לצמצם עבודה ידנית, לשפר את מהירות התגובה ולוודא שאף ליד, משימה או הזדמנות לא נופלים בין הכיסאות. הטכנולוגיה עובדת מאחורי הקלעים, כדי שהאנשים שלכם יוכלו להתמקד במה שרק אנשים יודעים לעשות.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

מה כולל

מיפוי תהליכים עסקייםזיהוי הפעולות החוזרות, צווארי הבקבוק והמשימות שאפשר להפוך לאוטומטיות.
אפיון מערך האוטומציהתכנון התהליך המלא, מהטריגר הראשון ועד הפעולה, המעקב והמדידה.
הקמה וחיבור CRMבניית תהליך מסודר לניהול לידים, לקוחות, עסקאות, משימות וסטטוסים.
אוטומציות לטיפול בלידיםקליטת פניות, שיוך, תזכורות, מעקב, עדכון אנשי מכירות והמשך תקשורת אוטומטי.
WhatsApp ואוטומציות מסריםבניית תהליכי הודעות, תזכורות, פולואפ ועדכונים בהתאם למסע הלקוח.
צ׳אטבוטים חכמיםהקמת בוטים לקבלת פניות, מענה ראשוני, סינון צרכים והעברת הלקוח לגורם המתאים.
כלי AI לעבודה השוטפתשילוב AI בתהליכי תוכן, שירות, ניתוח מידע, תיעוד, סיכום, מכירות ותפעול.
אוטומציה בין מערכותחיבור טפסים, אתרים, CRM, מערכות דיוור, סליקה וכלים עסקיים כך שהמידע יעבור ביניהם ללא עבודה ידנית.
תהליכי Follow-up אוטומטייםבניית רצפים שמוודאים שלקוח שהתעניין לא נשכח ושכל הזדמנות מקבלת המשך.
אוטומציות לשירות ושימור לקוחותתזכורות, עדכונים, משובים, חידושים ופעולות נוספות לאחר המכירה.
דשבורדים ודוחותריכוז נתונים והצגת תמונת מצב ברורה למנהלים בלי לחפש מידע בכמה מערכות שונות.
הטמעה והדרכת הצוותחיבור העובדים למערכת ולתהליכים החדשים כדי שהטכנולוגיה באמת תיכנס לשימוש.
בקרה ושיפור מתמשךבדיקה שהאוטומציות פועלות נכון, איתור נקודות לשיפור ועדכון התהליך בהתאם לצרכים.

שירותים נוספים

אימון NLP למנהלים

ניהול הוא במידה רבה היכולת לתקשר, להשפיע, להוביל ולקבל החלטות גם בתנאים של לחץ ואי־ודאות. באמצעות כלים מעולמות ה־NLP אנחנו עובדים עם מנהלים על דפוסי חשיבה, תקשורת בין־אישית, הצבת מטרות, קבלת החלטות והובלת אנשים ותהליכים. המטרה היא להפוך מודעות לכלי פעולה, ולבנות תגובות והרגלים שמשרתים טוב יותר את המנהל, הצוות והארגון.

פרטים נוספים
מערך שיווק חיצוני מלא

נמאס לכם לנהל כמה ספקי שיווק, לחבר ביניהם ולנסות להבין מי באמת אחראי לתוצאה? קוקפיט מעמיד לרשותכם מערך שיווק חיצוני שלם, אסטרטגיה, תוכן, קריאייטיב, דיגיטל, אוטומציה, יחסי ציבור ומכירות, תחת כתובת אחת ואחריות אחת. אתם מנהלים את העסק, אנחנו מנהלים את השיווק.

מערך שיווק חיצוני מלא
פרטים נוספים
מספר טלפוןאתר אינטרנטלויטס 32, חדרה

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.