לימור כרמי סדנאות יצירה והעצמה - המרחב ליצירתיות מעצימה

נעים להכיר אני לימור מחברת א. נשים לגילוי היצירתיות שבהם ולביטוי שלה בעולם. אני יוצרת, מאיירת, עורכת וידאו ומעל 14 שנים מנחה סדנאות יצירה, סדנאות העצמה וסדנאות עומק לגילוי ופיתוח היצירתיות.

עוד ›
סדנאות לפיתוח היצירתיותשער אפריםציון איכות 10.0 · 5 דירוגים

סדנאות שרבוט - חיבור ליצירתיות והעצמה לנשות הארגון

השרבוט מחזק את תחושת המסוגלות והערך העצמי של המשתתפות, הוא מאפשר יצירה וביטוי מתוך שחרור, הוא מחבר לכאן ולעכשיו, הוא מחבר אותנו ליצירתיות שלנו, ובעיקר ממכר :) זה קל וכיף לשרבט. רק צריך לאפשר!! בסדנא נלמד מספר טכניקות לשרבוט החל מהבסיס ועד לטכניקות מתקדמות ניתן לשרבט גם על צלחות, ספלים, קנבסים ומוצרי עץ לתמונות ולפרטים נוספים הכנסו לאתר >> yaldutb.co.il/סדנתשירבוט

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

סדנאות יצירה לילדים לאירועים

יצירתיות שמעצימה ילדים: הסדנאות שלנו מותאמות לאירוע שלכם לפי הקונספט, התקציב וגילאי הילדים. אנחנו מומחים בסדנאות המוניות כמו במרכזים עירוניים חברות גדולות וכן באירועי בוטיק קטנים. אנחנו מגיעים לפני הזמן למקום האירוע להתארגנות והכנת השולחנות בחומרים מזמינים ובדוגמאות יפות נקבל את הילדים בחיוך גדול!! נדריך את הילדים בסבלנותו באהבה שלב אחרי שלב בסיום הסדנא יצאו הילדים עם תוצר מרשים ומקורי מעשה ידיהם!

פרטים נוספים
סדנת הדרך ליצירתיות שבי - סדנת העצמה לנשות הארגון

בסדנת "הדרך ליצירתיות שבי" נזכר בדרך הייחודית לנו להיות יצירתיות, בתשוקה שלנו שהיא האש שמבעירה את היצירתיות וביכולת שלנו לחשוב מחוץ לקופסא. סדנת "הדרך ליצירתיות שבי" - היא לא הרצאה פרונטלית עם מצגת מילולית, אלא סדנה חווייתית ופעילה של המשתתפות. מה נעשה בסדנה? נשרבט נצייר נדמיין נמשיך להתחבר פנימה לגילוי היצירתיות הייחודית שטבועה בכל אחת מאיתנו נלמד להתחבר ולהפעיל את היצירתיות כמקור כוח נעזור למשתתפות לאפשר את המקום היצירתי בחיים ולקחת את החוויות למימוש ברמה הפרקטית להשפעה בארגון ובחיים נעבור תהליך גילוי מרתק שיעזור לנו להצית את התשוקה הסדנה היא תהליך אישי שבו נתחבר לתשוקה הפנימית, שהיא הבערה הפנימית אשר עוזרת להניע, להתניע, להתמיד, לעבור מכשולים והתנגדויות. המשתתפות יצאו עם תוצרים שיפתיעו אפילו אותן. אורך הסדנה כ-3 שעות. תלוי במספר המשתתפות היכן? אצלכם בארגון או לאן שתזמינו אותנו עובדים שחוקים פחות יצירתיים, פחות מחוברים, פחות תורמים ופחות משפיעים - ולכן בתחילת התהליך נחזיר את התשוקה ואת הרצון להשפיע, ליצור, להיות ולהרגיש משמעותיות. לפרטים נוספים לחצו על הקישור >> limorc.ravpage.co.il/creativity או לחצו על הכפתור למטה " קבלת פרטים"

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.