בתהליך..המתן בבקשה.
מילות מפתח: עיצוב גרפי , כתיבה , גרפיקה , עיצוב , מעצב גרפי , עיצוב אתרים , שיווק , מיתוג , אינטרנט , קופירייטינג
אודות העסקקופירייטר ומעצב גרפי, אני לא אומן ולא צייר אני בא למכור את העסק שלכם, אני בא לפרסם את העסק שלכם, להעביר אותו תהליך מיתוג רציני ועמוק, ליצור לו שם וזהות, ורק ככה העסק שלכם יצליח וימריא.
לאחר מספר שנים לא מועט בענף הפרסום אני יודע איך לפרסם את העסק שלכם איך לדבר עם הלקוחות שלכם ואיך להוביל אותו להצלחה גדולה.
פתחתי את העסק שלי על מנת לעזור לעסקים עצמאיים, ולהביא את העסק שלהם לצמיחה כלכלית ולעצמאות כל...
אלי יקר
בדרך כלל אינני משתמשת בשרותי גראפיקה
אלא שלי :)
החלטתי הפעם לקחת להיעזר בשרות מקצועי
ולעשות דרכך 2 כווארים ,פייסבוק וביז
התוצאות מדברות...
קרא עוד...
תודה לאלי , האיש והעיצוב...אהבתי מאד את העיצוב שלך ואת הרעיונות שהעלית. הגלויה יצאה בזמן שיא, התגובות שלך מיידיות והשירות מעולה. ממליצה בחום
קרא עוד...
אהרון דרפלין נחשב ליוצר לוגואים נחשב מאוד בעולם, תהליך יצירת לוגו אצל אהרון דרפלין הוא ייחודי מאוד, מתהליך החשיבה דרך ציור הלוגו על מחברות מיוחדות שגורמות לו להשראה וליצירת מספר סקיצות על המחברת ועד עיצוב הלוגו על המחשב. זהו תהליך מעניין וחשוב אצל מעצבים גרפיים ודרך החשיבה היא שונה ומעניינת ביותר.