ענבל גזית - שינוי אחד פשוטזהב

נעים מאד, אני - מטפלת ברפואה תזונתית ומאמנת תזונה. בעלת תואר שני בהנדסת חומרים. מומחית בליויי אנשים עם מחלות מטבוליות אך לא רק... מלווה משפחות ויחידים להבראת המטבח הביתי ומעבירה סדנאות ניקוי רעלים.

עוד ›
ליווי תזונתי והבראת המטבחגן יבנהציון איכות 10.0 · 70 דירוגים

הרצאות במגוון נושאים למקומות עבודה, קבוצות ומתנ"סים

סדרת ההרצאות היא בנושא בריאות ותזונה שונים, בגובה העיניים, מלוות בכלים מעשיים ופשוטים כך שכל אחד יוכל להתקדם לשלב הבא, להרגיש חיוני, להיות אנרגטי, ללא מכאובים ובפרודקטיביות גבוהה. כל הרצאה היא בת 60 דקות 15 דקות לשאלות. *ניתן לבחור הרצאה בודדת או מספר הרצאות.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

"בריאות באחריות" - תוכנית תזונתית מותאמת אישית

התהליך שאני מציעה הוא תהליך ליווי שלם מותאם אישית ומבוסס על אורח חייו והיעדים של המטופל. תהליך ליווי תזונתי במסגרת הקליניקה שלי או בזום - לבחירתך, זו לא עוד תוכנית בה מקבלים תפריטים ונשלחים לבצע, תפריטים יש למכביר באינטרנט אבל מאד קשה להתמיד בהם לאורך זמן. למה? כי חסרה התמיכה וחסר הדיוק. התהליך כולל למידה עמוקה ושינוי הרגלים מהשורש על מנת להוביל את הגוף למקום נכון ובריא. בליווי שלי אני נותנת מסגרת תזונתית עם חוקים ברורים בהתאמה אישית ומשימות שבועיות/דו-שבועיות/חודשיות כך שהאתגרים קלים יותר וברי השגה. להטמיע הרגלים חדשים זה מאתגר אך אפשרי כשהמנות הן קטנות וריאליות. רומא לא נכבשה ביום אחד 😉. לפני הפגישה הראשונה אני שולחת לך שאלון מקדים במייל, מבקשת בדיקות דם ואז מתחילים בתהליך. בפגישה הראשונה אנחנו בוחנים יחד את החיים שלך ואת מהלך היום וקובעות יעדים תזונתיים. ולא רק אוכל. גם תנועה, שינה, לחץ וכו'. בודקות יחד מה החששות שלך מהתהליך? מה את/ה רוצה להשיג בתהליך? ובתאם נקבע את המטרות ואת לוחות הזמנים . התהליך נמשך חודשיים. פגישה ראשונה בת שעה וחצי ועוד 5 פגישות ליווי בנות שעה. בחודש הראשון אנחנו נפגש פעם בשבוע ובחודש השני פעם בשבועיים. בין לבין אנחנו בקשר רציף בווטסאפ.

פרטים נוספים
מסדרים את התזונה

פגישה חד פעמית בת שעה וחצי למעבר על בדיקות דם והתאמת תזונה למצב קיים.

פרטים נוספים
מספר טלפוןאתר אינטרנטדרך יצחק רבין 35, גן יבנה

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.