גיא אנטוזהב

צלם סטילס, מומחה בצילום תיעודי. בקצרה - צילום שאין הזדמנות שנייה לעשות את זה מושלם! האהבה הגדולה שלי לתיעוד באה לידי ביטוי כאשר אני מחפש את הדרך היפה והיצירתית להציג את אשר רואות עיני.

עוד ›
צילום סטילסבקועציון איכות 10.0 · 115 דירוגים

אודות העסק

סטילסצילוםצילום הרצאהצילום סטילסצילום ספורטצילום עיתונותצילום עסקיצילום פרופילצילום תדמית לעסקיםצילומי תדמיתצלם - צילום פורטרטיםצלם אירועים

שמי גיא אנטו - צלם סטילס, מומחה בצילום תיעודי. בקצרה - צילום שאין הזדמנות שנייה לעשות את זה מושלם! האהבה הגדולה שלי לתיעוד באה לידי ביטוי כאשר אני מחפש את הדרך היפה והיצירתית להציג את אשר רואות עיני. תחומי הצילום בהם אני עוסק הם צילום אירועים, צילומי פורטרט וסטודיו, צילומי תדמית וצילום לעסקים, צילו…linktr.ee/guy_anto

צילום לכל מטרה

צילום סטילס, צילום אירועים, צילומי סטודיו, סטודיו נייד, צילום תיעודי, צילום תדמית לעסקים, וידאו, עריכת תמונות, עריכת אלבומים.

פרטים נוספים
צילום אירוע

מענה לכל שירותי הצילום לאירועים. החל מאירועים קטנים של עשרות מוזמנים ועד אירועי ענק של אלפי משתתפים. על ידי צוות מקצועי ומנוסה נוכל לתת מענה לצילום סטילס, וידאו, רחפן ועוד.

פרטים נוספים
צילום תדמית / פרופיל

תמונות פרופיל לפרסום באתר, פייסבוק, עיתונות וכו'. צילומי תדמית המתארות את תדמית המצולם, מקצועו, קהל הלקוחות אליו הוא פונה ומאפשרות הכירות עם המצולם ללא צורך בטקסט. פגישת היכרות ותכנון הצילום המתאים, אפשרות להקמת סטודיו בבית העסק ועוד.

פרטים נוספים
אורית מאד אהבה את השרות שקיבלה. תודה רבה
המלצתי על גיא עבור צילום בר מצווה בכותל, למרות שלא התקיימה עסקה, גיא יצר איתי קשר, הודה על הכוונה ועל ההמלצה ותגמל בקרדיטים על המחשבה.
כזה הוא גיא...
גיל דור
לפני 3 חודשים
גיא, קולגה, חבר, צלם מוכשר וסופר מקצועי וחבר טלפוני כשצריך התייעלות מקצועית ברגעי לחץ (-:
(כן, גם זה קורה, והוא יותר טוב מהצאט...)

ולגופה של המלצה:
גיא הוא אחד הצלמים המוכשרים, מקצועיים, חייכני ואדיב שאני מכיר.
תמיד מגיע עם חיוך, ציוד סופר מקצועי, ידע מטורף והמון המון נסיון לכל אירוע שצריך תיעוד.

קיצר, הבנתם את הכיוון... ממליץ בחום!
שחר פליישמן
לפני 3 חודשים
צלם מקצוען, שלחתי אותו לצלם את נפתלי בנט.
התמונות מעולות, הלקוח מאוד מרוצה

סרטונים

עדיין אין כאן סרטונים.

בלוג

עדיין אין כאן פוסטים.

אירועים קרובים

אין כרגע אירועים קרובים.

שאלות ותשובות

?
צילומי תדמית? מזה בכלל??

הרבה פעמים שואלים אותי: "מה זה צילומי תדמית"? "אבל כבר יש לי תמונה בסטודיו, זה לא מספיק"? "אתה יכול לעשות לי תמונת פרופיל טובה"? אז אם שואלים, אני אענה! צילומי תדמית הם צילומים שבהם המצולם צריך להעביר תדמית מסוימת. התדמית יכולה להיות קשורה למקצוע מסוים, תחביב או עיסוק ספציפי, תדמית אופי ועוד. המשותף לתמונות התדמית וההבדל בינן לבין תמונות שאינן תחת הכותרת "תדמית" הוא שהמטרה היא לגרום למתבונן להבין מה היא התדמית אותה רוצה המצולם להעביר. כלומר, במה הוא עוסק, מה האופי אותו הוא רוצה לשדר, מה המצולם רוצה שנחשוב עליו, אל מי הוא פונה, איזה קהל לקוחות הוא מחפש ועוד... זאת אומרת - מלבד הרצון להראות טוב בתמונה, אנחנו רוצים שהתמונה תשדר משהו מעבר ליופי. משהו שיקשור אותנו עם התדמית שלנו. זה יכול להיות סביבת הצילום, חפץ כלשהו, או פעולה שאנו עושים תוך כדי צילום ועוד. אם ניקח מכונאי רכב, עורך דין ומציל בים ונצלם אותם בסטודיו לצילום על רקע לבן, אלו צילומי תדמית? התשובה כמובן היא לא. אם התמונות יהיו כמעט זהות, לא נדע מה הוא הרקע של אותו מצולם. אם המכונאי יחזיק מפתח ברגים ובקבוק שמן מנועים, את העורך דין נלביש בחליפה והוא יחזיק חוזה או פטיש של בית משפט והמציל יחזיק גלגל הצלה או מצוף ומשרוקית נוכל מיד להבין מהו עיסוקו של כל אחד! עכשיו כשאתם יודעים קצת יותר מהן תמונות תדמית ולמה הן חשובות, נוכל לתכנן אותן יחד. אתם מוזמנים ליצור קשר ולשמוע עוד קצת על איך לשדר את התדמית שלכם בתמונה! אני והסטודיו הנייד שלי נוכל להגיע אליכם הביתה, לבית העסק או לכל מקום שתרצו. בשביל זה אני כאן. חיוך למצלמה :)

?
סטודיו נייד - למי זה מתאים?

לא פעם אנו רוצים לפנק את עצמנו בצילומי סטודיו מקצועיים. להרגיש דוגמנים או כוכבים ליום אחד... זה יכול להיות צילומי משפחה של כמה דורות יחד מסבא וסבתא עד הנינים, צילומי הריון או של התינוק המתוק לאחר הלידה, צילומי מוצר או צילומי העובדים לאתר החברה או סתם כי בא לנו תמונות יפות שלנו בשביל הפרופיל בפייסבוק! אבל, מה אם לסבא וסבתא קשה להתנייד? מה אם התינוק נולד בינואר וקר וגשום בחוץ ולא בא לנו לצאת מהבית? מה אם מבחינה לוגיסטית, קשה להוציא את כל העובדים מהמשרד? ומה אם לא בא לנו לנסוע רחוק, לחפש חנייה ולהגיע עם מזוודה מלאה בגדים?? בשביל זה יש *סטודיו נייד*: סטודיו שיכול להגיע לכל מקום, אליכם הביתה, למשרד או לכל מקום שלכם יהיה בו נוח. אני אגיע יחד עם הסטודיו - הרקעים, התאורה ושלל האביזרים החשובים אליכם ואתם תקבלו את מלוא חווית הסטודיו במקום שתרצו, בלי מאמץ ותישארו עם תמונות הסטודיו שתמיד רציתם! לפרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות אלי. גיא אנטו - צלם סטילס 0505-945999

מספר טלפוןאתר אינטרנטבקוע

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.