רז גבאי ורועי כהן מיגון נגד פריצה - שומר הסףיהלום

קצת עלינו אנחנו רועי כהן ורז גבאי, הבעלים של חברת "שומר הסף - מיגון נגד פריצה" החברה פועלת כבר מעל ל-10 שנים במיגון בתים ברמה הגבוהה ביותר.

עוד ›
אודיםציון איכות 10.0 · 3 דירוגים

סקירה מקצועית בנושא - איזו מיגון כדאי לי לעשות בבית? והפעם בנושא - סורגים כן או לא?

רז גבאי ורועי כהן מיגון נגד פריצהיום שישי, 27 בדצמבר 2024זמן קריאה 2דק'
  • סקירה מקצועית בנושא - איזה מיגון כדאי לי לעשות בבית?

    ----סורגים-------


    סה"כ פתרון יעיל שהוכיח עצמו אין ספור פעמים.

    יתרונות:

    1. יעיל ברוב המקרים

    2. מרתיע

    3. מאפשר להשאיר חלון פתוח


    חסרונות:

    1. יקר  - סורגים אמיתיים נגד פריצה נעים בין 900-1100 ש"ח למ"ר, כל הצעה זולה יותר שתקבלו תהיה ככל הנראה עבור סורג נגד נפילה או מוצר זול שלא ייתן מענה רציני לפורץ מיומן.

    2. אסתטיקה - סורגים סוגרים את הבית ונותנים תחושה של בית סוהר.

    3. ניתנים לפריצה - את כל הסורגים ניתן לעקור ממקומם בעזרת לום או קשירה לרכב ומשיכה.

    סורגים לא תקניים אף ניתן לעקם בקלות עם ג'ק של רכב, עם חבל ומקל ובמקרים מסוימים, כאשר שמים סורגים זולים שעשויים מאלומיניום או פרופיל מתכת דק, אף ניתן לפשקם בידיים חשופות! (תמונות בתגובות)




  • סורגים בבית של לקוחות שהגיעו אלינו אחרי הפריצה - נפרצו בעזרת כבל שנקשר לרכב. 

  • סורג אלומיניום בבית של לקוחות שהגיעו אלינו אחרי פריצה - פישקו את הסורג בעזרת ג'ק של רכב מחובר למברגה.

  • מסקנות -

    באופן אישי אנחנו פחות מתחברים לתחושת הכלא אבל אי אפשר להתווכח על כך שסורגים הם אמצעי מיגון יעיל, כאשר הוא תקני ומותקן כראוי.

    חשוב לציין שכאשר סורג מותקן בקומת קרקע במפנה לרחוב/כביש/חניה של הבית - ניתן לקשור אליו חבל ולמשוך. במקרה כזה חשוב למגן את החלון במיגון נוסף דוגמאת נעית חלון או נעילת תריס (הוספתי תמונה להמחשה)


    אוקיי, אז אם הלכנו על סורגים מה חשוב לוודא?

    1. לסורגים אין תקן לצערנו אבל למשטרת ישראל יש מפרט (שהיה מאוד קשה למצוא)  ושמסביר מה הדרך הנכונה בה סורג ברזל צריך להיות מיוצר. תקפידו לדרוש סורג על פי מפרט משטרת ישראל - לא נלאה אתכם בפרטים טכניים מי שמעוניין נוכל לשלוח לו מידע בפרטי.

    2. ניתן להתגבר על נושא האסתטיקה בעזרת שימוש בסורגים שקופים - חובה לבחור בסורג נגד פריצה ולא נגד נפילה! - אל תתביישו לשאול את הספק שלכם אם הסורגים עברו בדיקה נגד פריצה!

  • סורג שקוף חזק ואיכותי שנבדק נגד פריצה ע"י מכון מוסמך.

  • מוזמנים לפנות אלינו לקבלת הצעת מחיר לסורגים שקופים איכותיים

    או לקבלת יעוץ פרטני בנוגע לדרך הנכונה ביותר למגן את ביתכם

    דברו איתנו - 0548808558

    בברכת שפע בריאות וביטחון, שומר הסף.

שומר הסף

קצת עלינו אנחנו רועי כהן ורז גבאי, הבעלים של חברת "שומר הסף - מיגון נגד פריצה" החברה פועלת כבר מעל ל-10 שנים במיגון בתים ברמה הגבוהה ביותר. חברת שומר הסף מעבירה הרצאות והדרכות למחלקות זיהוי פלילי במ

מספר טלפוןאתר אינטרנטאודים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.