בתהליך..המתן בבקשה.

טלי זרחיה פרומוביץ אדריכלים / תיק עבודות

בית בראש העין

ביום קייצי נפגשתי עם לקוחה בראש העין. דפקתי בדלת ביתה וכשהיא פתחה פגשתי מולי אישה יפה ושיפוע בטון של מדרגות קיימות. הלקוחה הייתה לבושה בטוב טעם והגישה לי מטעמים שאפתה בעצמה, המטבח היה מאד ישן וקטן, אך שמור ומטופח. מיד הבנתי שהבית לא תוכנן נכון ולא משרת את המשפחה כראוי. הסלון היה מחולק לשני מפלסים ותחום בקיר חוצץ שהפריד בגסות את החלל המרכזי ל"פינת משפחה" שהפכה מחסן ול"סלון" סגור הרמתי את ראשי וגיליתי חלל הגבוה המתנשא לגובה מקסימלי של כ-5 מטרים. היו כל כך הרבה מחיצות ורהיטים שהחלל היה נראה קטן. הלקוחה הרגישה בכל אלה כבר זמן רב וסיפרה שמידי חצי שנה הם נוהגים לערוך "שיפוץ קטן" כדי לשפר את ההרגשה. הבנתי שבני הבית יזדקקו ל"שיפוץ גדול" במיוחד בחלל המרכזי כדי למקסם את גודלו ולהינות מהפוטנציאל הרב שטמון בו.
צילום: עידו אדן Ido Adan

פרויקטים נוספים בקטגוריה זו:

תגובות

טלי זרחיה פרומוביץ

אדריכלית