דפנה אונגר - מלווה אישית במשבר רפואי

בת 49, נשואה לעודד, אם לששה ילדים בוגרים, וסבתא לששה נכדים. אני מלווה יחידים ומשפחות שעוברות משבר על רקע רפואי, כתוצאה ממחלה של אחד מבני המשפחה. יש לי ניסיון של 20 שנה בתחום החינוך, בניהול תיכון ובהדרכת צוותים.

עוד ›
מלווה יחידים ומשפחות במשבר על רקע רפואי, עקב מחלה של אחד מבני המשפחהתל אביב - יפו

הרצאה במקום עבודה

המנהלים והעובדים יקבלו סקירה על מה שעוברת משפחה במשבר רפואי, על הקשיים והצרכים. נתייחס לקושי במערכת היחסים עם העובד החולה ועם בני משפחתו. המנהלים ידונו בדילמות לגבי הדרישות והציפיות מעובד חולה. המנהלים והעובדים יבחנו את התייחסותם היומיומית לעובד-חולה שמגיע לעבודה, ולעובד שעקב מחלתו נעדר מהעבודה. המנהלים והעובדים יקבלו כלים לתקשורת מיטבית עם העובד החולה.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

ליווי אישי לחולה ו/או לבני משפחתו

הליווי נוגע בנקודות הבאות: #משמעותו של משבר, האם יש למשבר תפקיד? האם ניתן לדבר על תרומה חיובית של המשבר לחיינו? # אנשים שונים זה מזה, וכמובן שמשפחות שונות הן עולמות שלמים ושונים. האם למרות זאת יש מאפיינים משותפים למשפחות במשבר? # כיצד ממשיכים לחיות לצד ההתמודדות עם המחלה? # איך רותמים את הסביבה לסייע

פרטים נוספים
הרצאות לצוות חינוכי בבית ספר

הצוות ייחשף למקום שבו נמצאים התלמיד החולה ובני משפחתו, לקשיים שלהם ולצרכים המשתנים. נתייחס לקושי של החברים לכיתה, ולהתמודדות המורכבת של התלמידים והצוות החינוכי. המחנכים יקחו לידיהם את ההזדמנות להקנות לתלמידיהם את ערכי הסיוע לזולת, ההתמודדות עם אתגרים והיחס לשונה. הצוות יקבל כלים לתקשורת מיטבית עם התלמיד החולה ועם משפחתו, באופן שבית הספר על כל מרכיביו יהווה מקור של תמיכה בחולה ובמשפחתו.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.