אלה גרשטיין - גרשטיין-אחות טיפול בחרדות טיפול בטראומה טיפול פוריות

שמי אלה גרשטיין. אני אחות מוסמכת משנת 1988 ואני עוסקת בטיפול רגשי בעזרת מגוון של שיטות טיפול: NLP, דמיון מודרך, ועוד.

עוד ›
טיפול רגשי בשיטת NLP-טיפול בטראומה, חרדות וליווי נשים בטיפלי פוריותעפולהציון איכות 9.9 · 32 דירוגים

טיפול במצבי טראומה ופוסט טראומה

סדרת מפגשים בווידאו למשך שעה. ניתן לקבוע מפגש הכרות ובדיקת התאמה ולהמשיך לסדרה של מפגשים לפי בחירתכם. התהליך נעשה בעזרת דמיון מודרך ומאפשר לכם לטפל בזיכרונות קשים מהעבר, כך שבסיום התהליך תוכלו להרגיש יותר רגועים, נינוחים ולשפר את איכות השינה/איכות חייכם בצורה משמעותית. מתאים גם לאנשים שסובלים ממחלות אטואימוניות כמו פיברומיאלגיה או סרטן.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

טיפול רגשי -מפגש או סדרת מפגשים להקלה על מצבי לחץ, פחדים וחרדות

טיפול במפגש אישי בשיחת וידאו בזום למשך שעה. במהלך המפגש אשאל אותכם שאלות וגם אעביר אותכם תהליך בעזרת דמיון מודרך וNLP, במטרה להביא אותכם לרגיעה, נינוחות ואעזור לכם לשנות את הדפוסים של חשיבה כדי לאפשר לכם לשפר את איכות חייכם.

פרטים נוספים
סדרת מפגשים לבניית חוסן רגשי, הקלה על מצבי חרדה, פחדים וחוסר שקט

המפגשים בשיחות וידאו למשך שעה יאפשרו לכם לחזור לנינוחות, רגיעה ולהתמודד עם חרדה, פחדים ודאגנות, כך שתרגישו שיפור בשינה ובאיכות חייכם, בהדרגה. מספר המפגשים בהתאם לצורך , עד להשגת המטרה.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.