משא ומתן במערכת יחסים מתמשכת
שמרו על השליטה בתהליך אצלכם !
כאשר מו"מ מתנהל למימוש עסקה חד פעמית או בטיפול בסכסוך חד פעמי, המטרה של הצדדים היא למקסם את ההליך ללא התייחסות לצד השני, ללא חשש כי העניין יפגע במערכת היחסים העתידית.
צד אחד מנצח וצד אחד מפסיד. כמובן שדרך זו עלולה לפגוע קשות אם הצדדים צריכים לקיים מערכת יחסים מסוימת לאחר מכן.
רוב המשאים ומתנים בחיינו הם במסגרת מערכת יחסים מתמשכת, בין בני זוג , בין שותפים לעסק, בין אחים על חלוקת ירושה ועוד, לכן לדרך ניהול המשא ומתן והסכסוך יש חשיבות רבה.
במשא ומתן מתמשך מערכת האינטרסים מורכבת יותר ונובעת מניסיונם של הצדדים ומצפיותיהם לעתיד, רגישותם למערכת היחסים והמטען הרגשי שהם מביאים איתם לשולחן המשא ומתן. הצדדים מכירים האחד את השני, לרובם אף הייתה בעבר מערכת יחסים טובה. הצדדים לסכסוך יודעים פחות או יותר מה לצפות מהצד השני ויש אפשרויות רבות להגיע לסיכום מספק.
הבעיה לרוב מתחילה כשהשליטה בתהליך לא נמצאת בידי הצדדים אלא בידי עורכי הדין שמכוונים לתוצאה אחת – ניצחון (והפסד, אף עו"ד לא יכול להתחייב לניצחון) . כמובן שגישה רווחת זו אינה מתאימה לסכסוך בין אנשים שאמורים לקיים מערכת יחסים עתידית, אם בניהול עסק משותף, או גידול ילדים במשותף.
שמרו את השליטה בתהליך אצלכם, פנו לגישור. רק בגישור תוכלו לקבוע היכן, מתי ועל מה דנים, ובאופן דיסקרטי.
גישור הוא הכלי הטוב והזול ביותר לפתרון סכסוכים כאשר מערכת היחסים בין הצדדים חייבת להמשך.
ייעוץ ללא מחויבות 039030530 או באתר www.gishurcenter.co.il
בהצלחה ! הכנס טקסט כאן

מגשר מוסמך, מומחה לתקשורת בין אישית ומשא ומתן. בעל תואר B.A במדעי החברה,ניהול וכלכלה, מומחה לסכסוכים בתחום המשפחתי, גירושין, ירושה, סכסוכי שותפים וחברות. משרד גישור בראשון לציון. מתמחה בגישור משפחתי,
