הגיע הזמן לעשות סדר וניקיון לא רק בבית אלה גם בהוצאות השוטפות של הבית ובייחוד בביטוחים בהלוואות, במשכנתא ובכלל בכל הוצאות הבית
רק לפני הפסח, אני ממליץ לכל אדם לקחת את אוירת החג ולעשות גם סדר בביטוחים בהלוואות ובכלל בכל הוצאות הבית.
מנסיוני, רובנו משלמים המון כסף על ביטוחים, המון כסף על ההלוואות השוטפות והמון כסף על המשכנתא וחבל. אני יכול בעצמי לחשוב על מספר דברים שאני הייתי מעדיף לעשות עם הכסף ויש לי תחושה חזקה שגם אתם.
איך עושים זאת ?
ראשית, תדפיסו את החודש האחרון של ההתנהלות של החשבונות בנק שלכם ותתחילו להקיף בעיגול את כל המקומות בהם יורדים לכם תשלומים על הלוואות שוטפות, על הוצאות שונות של ביטוחים, בהרבה מקרים תגלו שאתם משלמים יותר ממה שאתם צריכים לחברות הביטוח, יש גם מקרים שתגלו שייש לכם ביטוחי כפל ויש מקרים שתגלו שאתם משלמים על ביטוחים שכבר לא בהכרח רלוונטים כי מזמן כבר החלפתם חברה ופשוט שכחתם לבטל את הקודם. אם אתם לא מסתדרים לבד, אתם מוזמנים לפנות אלינו או לסוכן ביטוח שלכם וכמובן ליועץ המשכנתאות שלכם לבדיקה אם יש מקום לחסוך הרבה כסף לקראת הפסח.
אז שיהיה לכולנו חג שמח.


עמרי קפלן, סוכן ביטוח אמין, עם רקורד מרשים , מבין את תחום הביטוחים גם בתחומים של ביטוחי רכוש, ביטוחי משכנתא, בריאות וביטוחי עסקים. עומרי, רואה את העולם הביטוח אחרת, ומאמין שייש לשלב את הפנסיה עם נכסי
