ענת דלאל אדלר נטורופתית -מטפלת גוף נפש - נטורופתית ומטפלת רגשיתכסף

נטורופתית מוסמכת ומטפלת רגשית, מטפלת בתזונה טבעית ובכלים נוספים רבים שרכשתי בתחום הגוף- נפש. כבר מילדות נמשכתי לתחום הריפוי הטבעי ומגיל 14 התחלתי להעמיק את הידע בתחום באמצעות ספרי תזונה וצמחי מרפא טבעיים.

עוד ›
מטפלת בנטורופתיה משולבת- הילינג, תטא הילינג, פרחי באךתל אביב - יפוציון איכות 9.9 · 53 דירוגים

דוד קליידר מעצב פנים

חוות דעת · 26.11.2011
ביום שלישי השתתפתי בסדנת צמחי מרפא וטעמים חורפיים שערכו ענת דלאל - נטורופתית וורד נחמיאס - תזונה בריאה ואיכות חיים, בביתה של ורד ביפו.
בכניסה לבית ישנה חצר קסומה עם שיחים ועצים סוג של כפר באמצע העיר, בבית עצמו נערך שולחן ענק מוכן לבאי הסדנה, ענת הגישה תה שהיה עשוי מתערובות שונות של צמחי מרפא.
הסדנה התחילה וענת סקרה של צמחי מרפא המצויים בכל בית ובמיוחד בצמחי מרפא חורפיים. לאחר הסבירה ענת כיצד משתמשים בכל צמח וצמח ומהם סגולותיו הרפואיות. כל זאת תוך העברת
הצמח האמור בין המשתתפים. עוד ניתנה סקירה מעמיקה על השימוש הנכון בכל צמח וצמח וכן הרכבת תערובות ביניהם.
לאחר הועבר השרביט לידיה של ורד שבישלה מולנו קדרה חורפית שכללה את צמחי המרפה שענת הזכירה. ללא שימוש בשומן טרנס ובדרך בישול יחודית התקבל מעדן יחודי...בריא וטעים ביותר.
אני שלגביי ארוחה ללא בשר אינה ארוחה, הופתעתי לטובה. היה מאד מאד טעים !!! במיוחד לחם שהוכן בסדנת אפיית הלחם שורד מכינה משאור, אשמח להשתתף בסדנת לחם של ורד !!!
ולבסוף הוגשו חליטות צמחי מרפא יחד עם קינוחים טעימים שהגיעו במגוון אדיר לשולחן....קינוחים עשויים ממרכיבים טבעיים ללא סוכר לבן והיו טעימים להפליא....אך יותר מזאת מפתיעים כי לא יכולנו להגיע למרכיביהם.
לסיכום: הסדנה המשותפת מומלצת בחום לכל חובבי האוכל הבריא וגם לקרניבורים כמוני
תודה רבה לכן,
דוד קליידר

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
ליאה סהר-מעגן. 'תרפיית השלם'
לפני יותר מ־10 שנים
18.3.16
ענת יקרה,
הימרתי על הסרום לפנים שלך,
ואני נהנית ממנו ברמה שלא תיארתי לי!
הוא נעים, מלחלח את העור,ושומר עליו היטב.
תודה!
אליאור
מיכאל עמרם Mike's Gallery
לפני יותר מ־10 שנים
רכשתי מענת סרום לפנים
כבר מהיום הראשון היה שינוי מדהים
מומלץ מאוד
ותודה לך ענת היקרה
הבאתי את ענת לחברת הייטק שאיתה אני עובדת בתחום הטיפולים על-מנת שתעביר להם סדנאות בישול אישיות וקצרות. בסדנאות האלו העובדים למדו להכין אוכל מתוק ובריא. העובדים היו מרוצים ביותר וכן גם מנהלת משאבי האנוש.

תודה רבה
ליטל ברנשטיין
מטפלת ברפואה סינית
RESTART - Optimize Your Body & Mind

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.