ענת דלאל אדלר נטורופתית -מטפלת גוף נפש - נטורופתית ומטפלת רגשיתכסף

נטורופתית מוסמכת ומטפלת רגשית, מטפלת בתזונה טבעית ובכלים נוספים רבים שרכשתי בתחום הגוף- נפש. כבר מילדות נמשכתי לתחום הריפוי הטבעי ומגיל 14 התחלתי להעמיק את הידע בתחום באמצעות ספרי תזונה וצמחי מרפא טבעיים.

עוד ›
מטפלת בנטורופתיה משולבת- הילינג, תטא הילינג, פרחי באךתל אביב - יפוציון איכות 9.9 · 53 דירוגים

ליטל הוד

חוות דעת · 23.12.2015
ענת הקוסמת שלי היקרה,
אחרי תהליך ארוך שבמשך כולו לא האמנתי שייגמר — הינה הגיעה העת.
בתחילת התהליך מיררתי ובכיתי על אורח החיים החדש שענת דבקה בי, ולא הצלחתי לחיות איתו בשלום. זה היה מבחינתי סבל מתמשך. כיום, אחרי שסיימתי את התהליך, אני לא יודעת איך לנהוג אחרת ולא רוצה.
ענת פתחה לי עולם שלם שלא הכרתי. נחשפתי למאכלים חדשים וגיליתי מהו באמת אוכל אמיתי, בריא, עשיר, ויותר מזה — בזכות ענת גיליתי שהמגוון הוא אינסופי. עברתי לאוכל ללא סוכרים, ללא ממתיקים, שמרים, קמחים, אלכוהול, חומרים משמרים ו/או כל דבר מלאכותי, וברובו גם טבעוני וללא קפאין. קשה להבין את הקושי אולי, אבל כמעט בכל מאכל שאנו רגילים לאכול, יש לפחות אחד מן המרכיבים הללו, ורובנו בכלל לא יודעים.
כאחת שאכלה כל דבר אפשרי שבקטגורית ה"לא בריא", חולת פחמימות וסוכרים, תהליך שכזה הוא גמילה של ממש, בדיוק כמו שאדם נגמל מסיגריות, למשל. היה לי חוסר עצום במאכלים מתוקים, וענת מצאה לי תחליף לכל דבר. מאחת שסבלה מכאבי בטן, ראש, דלקות חוזרות, עייפות כרונית, חולשה, אנמיה ועוד — אני יכולה להגיד, בלי להגזים, שנולדתי מחדש. עברתי תהליך מדהים, עם המון חום, סבלנות ואכפתיות, שכמובן ללא ענת — לא היה קורה. אני בטוחה שכל בוקר עם ספל התה הירוק שענת הכריחה אותי לשתות, שהפך מ-3 כפיות סוכר ל-0 — אזכר בה. תודה על הידע, האהבה, התמיכה והסבלנות. אין כמוך בעולם.

The sky is the limit

כתיבת חוות דעת

דירוג מלא של העסק ואימות בסמס — בעמוד חוות הדעת של העסק.

הוספת חוות דעת

עוד חוות דעת

לכל חוות הדעת ›
ליאה סהר-מעגן. 'תרפיית השלם'
לפני יותר מ־10 שנים
18.3.16
ענת יקרה,
הימרתי על הסרום לפנים שלך,
ואני נהנית ממנו ברמה שלא תיארתי לי!
הוא נעים, מלחלח את העור,ושומר עליו היטב.
תודה!
אליאור
מיכאל עמרם Mike's Gallery
לפני יותר מ־10 שנים
רכשתי מענת סרום לפנים
כבר מהיום הראשון היה שינוי מדהים
מומלץ מאוד
ותודה לך ענת היקרה
הבאתי את ענת לחברת הייטק שאיתה אני עובדת בתחום הטיפולים על-מנת שתעביר להם סדנאות בישול אישיות וקצרות. בסדנאות האלו העובדים למדו להכין אוכל מתוק ובריא. העובדים היו מרוצים ביותר וכן גם מנהלת משאבי האנוש.

תודה רבה
ליטל ברנשטיין
מטפלת ברפואה סינית
RESTART - Optimize Your Body & Mind

גם לכם/ן יש מה לספר?

שיתוף החוויה שלכם/ן עוזר ללקוחות הבאים/ות ולעסק.

כתיבת חוות דעת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.