יניב זייד - אמנות השכנוע

מומחה בינלאומי לשכנוע. משמש כיועץ עסקי לחברות ולגופים בישראל ובחו"ל. עורך דין וכלכלן, דוקטורנט למשפטים (בנושא "שכנוע משפטי בעידן הדיגיטלי").

עוד ›
יועץ עסקי ומרצה לשיפור יכולות הדיבור בפני קהל, השיווק והשכנועתל אביב - יפוציון איכות 9.7 · 15 דירוגים

תקליטורי השמע של יניב זייד: שימוש בהתנגדויות כמקדם מכירות, הזדמנויות עסקיות - יוצרים!

עסקה זו מיועדת עבור הרוכשים אחד מתקליטורי השמע באחת הדרכים הבאות: 1. ישירות ממני בכנס השנתי. 2. רכישה טלפונית במספר: 054-800-1200 3. רכישה על ידי אתר "אמנות השכנוע" (yanivzaid.com). העסקה אינה כוללת רכישות בחנויות הספרים, שבוע הספר, או כל אתר, חנות או אמצעי רכישה שלא פורטו לעיל. במידה ורכשתם את שני התקליטורים - הוסיפו עסקה זו פעמיים.

נחזור אליכם/ן עם הצעה מותאמת תוך יום עסקים אחד.

שירותים נוספים

רבי המכר של יניב זייד: לדבר בפני קהל, לדבר בפני לקוח, לעשות כסף באינטרנט

עבור לקוחות שרכשו את הספרים ישירות ממני - בכנס או על ידי רכישה טלפונית בטלפון: 054-800-1200. לא תקף עבור רכישות בחנויות הספרים, שבוע הספר ובאתרים אחרים מלבד אתר אמנות השכנוע (yanivzaid.com) או באתר זה. במידה ורכשתם יותר מספר אחד - הוסיפו עסקה זו כמספר הספרים שרכשתם.

פרטים נוספים

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.