זהרה לוין - מטפלת בשיטת מוח אחד ביופידבק ומתקשרתזהב

מטפלת הוליסטית בשיטת מוח אחד,ביופידבק,תיקשור ועוד- מטפלת ב:אלרגיות,מיגרנות,ורטיגו,פוריות,בעיות שינה, תקיפה מינית,קשרים לקויים בתוך המשפחה,פירוש חלומות ועוד.

עוד ›
באר טוביהציון איכות 10.0 · 228 דירוגים

"לא נעים"-מנה חדשה בתפריט החג

זהרה לויןיום רביעי, 3 באוקטובר 2018זמן קריאה 1דק'


  • בחגים הגישו לנו מנה מיוחדת -"לא נעים-אז אכלתי"
    בתהליך ירידה במשקל בשיטת מוח אחד אנחנו בוחנים את דפוסי האכילה שאימצנו עם השנים. היכן אנחנו ממשיכים לאכול כי לא נעים לנו? מי נמצא שם? בדרך כלל אנחנו ממשיכים לאכול כדי לא להעליב ולפגוע ברגשות האחר. הדפוס הזה שייך לתקופה שאוכל "לא היה מובן מאליו" זה שדאג לצוד ולהאכיל את משפחתו היה זה שהקים צאצאים. היום במאה 21 אנחנו עדין חוגגים טקס עתיק זה.
    הטקס הזה כול כך נטוע בנו שגם כשאנו יוצאים עם חברים למסעדה אנחנו בוחרים בתפריט את המנה "לא נעים לי", אז מה עושים כשמגיעים למסעדה עם "החברה" והתפריט לא מתאים לנו? איך אפשר לעצור זאת? השלב הראשון הוא-ההכרה שזה מה שאנחנו עושים,זה אולי השלב הכי חשוב בשינויי היכן אתם אוכלים את המנה "לא נעים לי"
    רוצים לשמוע יותר? אתם מוזמנים להתקשר 050-5236587

    הכנס טקסט כאן

זהרה לוין מטפלת בשיטת מוח אחד ביופידבק ומתקשרת

מטפלת הוליסטית בשיטת מוח אחד,ביופידבק,תיקשור ועוד- מטפלת ב:אלרגיות,מיגרנות,ורטיגו,פוריות,בעיות שינה, תקיפה מינית ,קשרים לקויים בתוך המשפחה,פירוש חלומות ועוד. מעבירה סדנאות והרצאות בתחומי השינה, חלומות

מספר טלפוןאתר אינטרנטדרך המחלבה, באר טוביה

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.