ממדריכה התעמלות לתופרת...

מתעמלת תחרותית לשעבר. עבדתי כ-15 שנים כמדריכת התעמלות מכשירים עם ילדות מגיל 6 עד גיל 18.
והקורונה עשתה את שלה.
לצערי, לחלק גדול מאיתנו התקופה הזו היא אסון. אני לא יכולה להגיד שזו תקופה קלה עבורי אך זו תקופה שגרמה לי לגלות דברים חדשים. בין היתר תקופה שגרמה לי להבין כמה הילדים שלי צריכים אותי, כמה בעלי אוהב אותי ואיזה קישרונית אני בתפירה :)
בזכות חבר טוב שלי שבעצמו מעצב אופנה מוכר בצרפת הצלחתי לתפור מסכה ראשונה. לא הכי מוצלחת אך בכל זאת מסכה.
והיום הפכתי מ"שרה דרזי" ל"שרה מסכות". לא שאני שיניתי את השם משפחה שלי אך כל גבעת שמואל הדביק לי את השם החמוד והחדש הזה.
איזה גאווה !!! איזה סיפוק !!! איזו הצלחה !!!
העסק גדל וממשיך לגדול. ולמסכות הצתרפו תיקי טוט בג תיקי איפור ואפילו כיסוי ראש.
אז אולי הבדתי את העבודה שלי כמדריכת התעמלות, התשוקה שלי ! אבל מצד שני גיליתי תחום אחר, תחום חדש שמספק אותי ועושה אותי שוב מאושרת !

אני שרה דרזי בעלת חנות דיגיטלית של מתנות מעוצבות ( רקמה, צריבה, הדפסה, הדבקה...) -רקמה על חלוקים, מגבות, סינרים, תיקי רחצה ועוד... -צריבה על זכוכית : כוסות, ראי ועוד... -הדפסה על חולצות, סווטשירטים וע
