ליאת נוריאל - גוף- נפש- רוח

שיאצו- טיפול הוראה וסדנאות (גם בפייסבוק) במהלך השנים צברתי ניסיון רב של עבודה עם האוכלוסייה הבוגרת, ובעיקר בעיות אורטופדיות, בעיות של מערכת הנשימה, בעיות עיכול, בעיות רגשיות ונפשיות, תמיכה בנשים במהלך ההריון ועוד.

עוד ›
שיאצו - טיפול הוראה וסדנאות.תל אביב - יפו

שיאצו באביב

ליאת נוריאליום שבת, 24 במרץ 2012זמן קריאה 1דק'
  • האביב היא עונה של התחדשות וצמיחה, עונה של יציאה החוצה, היא העונה שבה הנבטים מתחילים לבצבץ מהאדמה, ומתחילים בצמיחתם, ביהדות היא העונה שבה יוצאים מעבדות לחירות ומתחילים לצעוד אל הארץ המובטחת. ע"פ הרפואה הסינית האביב היא העונה של אלמנט העץ המשויך לכבד וכיס המרה השולטים על הגידים ועל הרצועות, והרגש המשוייך לעונה ולאיברים הללו הוא הכעס שתנועתו למעלה מזכירת את תנועת הצמיחה החזקה כלפי מעלה. אחד מתפקידיו של הכבד הוא לווסת את תנועת הצי והדם אל הגידים והרצועות, ליצירת תנועה חלקה של גידים רצועות מפרקים ושרירים. ומכאן חשיבות הכבד ותרומתו באביב שהיא העונה של התנועה והיציאה החוצה ולמעלה. בתקופה זו אנו נדרשים להתחיל לזוז, לנוע, לצאת החוצה, להתחיל בביצוע החלטות ויצירה,כמו כן בתקופה זו אנו נדרשים לעשות התמרה לכעסים ולמקומות התקועים ולהפכם לאנרגיה של שינוי והתחדשות. כדי שהכבד יוכל לעשות פעולתו בצורה מאוזנת באביב, והעץ יכול להניב את פירותיו בקיץ, הגידים והרצועות צריכים להיות מספיק חזקים מצד אחד ומספיק גמישים מצד שני, כדי ליצור תנועה חלקה בדרך לצמיחה וליציאה החוצה. השיאצו בתקופה זו יתמוך בכבד ובכיס המרה, יניע את הצי והדם במפרקים ובמרידיאנים, מחלל הבטן החוצה, ויעזור בהתמרה של כעסים תקועים או ישנים לשינוי ויצירה חדשים.

גוף- נפש- רוח

ליאת נוריאל- שיאצו- טיפול הוראה וסדנאות (גם בפייסבוק) במהלך השנים צברתי ניסיון רב של עבודה עם האוכלוסייה הבוגרת, ובעיקר בעיות אורטופדיות, בעיות של מערכת הנשימה, בעיות עיכול, בעיות רגשיות ונפשיות, תמ

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.