קרן אלון

נעים להכיר אני מטורית עסקית ואישית, מומחית בשיווק ופיתוח עסקי, מתן ליווי וכלים לצמיחה עסקית, שיפור תהליכי עבודה בשוק המקומי והבינלאומי. פעילות הליווי שלי ממוקדת לתת פתרונות ישימים להשגת תוצאות.

עוד ›
מאמנת עסקית ואישיתתל אביב

סדרת טיפים- האם העסק שלך מוכן לצאת לחול?

קרן אלוןיום שלישי, 15 במרץ 2022זמן קריאה 1דק'
  • ב20 שנה האחרונות עסקתי במכירות ושיווק של מוצרי צריכה בשווקים גלובליים. באמת שאני מאד אוהבת את מה שאני עושה. הקשרים עם אנשים מכל העולם, הנסיעות, התערוכות וההצלחות בכל מיני שפות. החוויות שצברתי תמיד איתי וכמובן הניסיון הרב. אני שמחה לשתף סדרת טיפים שיתנו לכם טעימה מעולמות המכירה הגלובליים.

    טיפ # 1

    האם העסק שלך מוכן לצאת לחול?

    זה לא סוד שהאפשרויות מכירה בארץ מוגבלות ושחשיפת המוצר שלנו בשווקים גלובליים, פותח הזדמנויות רבות. יחד עם זאת, מכירה ושיווק בחו"ל לא מתאים לכל עסק. אין פתרונות קסם, יש עבודה, מחקר וייקח זמן לראות תוצאות. כמה זמן? זה יכול גם לקחת שנה, תלוי במשאבים שעומדים לרשותנו, תלוי בגודל האופרציה של העסק או בשלב שהעסק נמצא בו. אני ממליצה בשלב הראשון למפות, לבדוק ולחקור את התחרות ברמה העולמית ולבדוק באיזה שוק נכון לך להתחיל למכור.                   תרצה לבדוק -האם זה שוק שאתה מכיר? מכיר את השפה? מכיר את התרבות? יש לך קשרים בשוק הזה? מי התחרות? באלו רשתות תרצה למכור און ליין ואוף ליין? כדאי לאסוף כמה שיותר מידע.

    ניפגש פה בשבוע הבא לקבלת טיפ נוסף

    אתם מוזמנים לכתוב לי בנושא אם יש לכם שאלות

    קרן אלון

    מנטורית עסקית ואישית

    FROM LOCAL TO INTERNATIONAL

קרן אלון

אני קרן אלון, נעים להכיר אני מטורית עסקית ואישית, מומחית בשיווק ופיתוח עסקי, מתן ליווי וכלים לצמיחה עסקית, שיפור תהליכי עבודה בשוק המקומי והבינלאומי. פעילות הליווי שלי ממוקדת לתת פתרונות ישימים להשגת

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש של Google.