על בריאה וכוחה של המחשבה-מתוך האנציק' "על רוח וחומר"

בראשית נולדה הבחירה/ "על רוח וחומר"
עם יציאתה לדרך, מעניקה אנרגיית האם לכל נשמה את כל האפשרויות על מנת שתוכל למצות את עצמה דרך חוויה.
כלומר כל נשמה מכילה בקרבה את אפשרות הבחירה הבראשיתית, והיא יוצאת לדרך עצמאית, לממש את רעיון הבחירה.
בתוכנת האנוש הישנה מימשה הנשמה בכל מעגל חיים, רק שלא אפשר היה לחוות ולהתנסות במספר תכונות בו זמנית, הנשמה היתה עלולה "להתפוצץ" מעוצמתן.
לכן עשתה כל נשמה את דרכה, ע"פ הקצב המתאים לה, בשלבים מדורגים ומבודדים: בכל מעגל חיים חוותה בדיד מרעיון הבחירה הבראשיתית.
זאת גם הסיבה שבתוכנה הישנה, משנכנסה נשמה לגוף חומר, נמחקו אצלה כל הזכרונות והחוויות ממעגלי חיים אחרים.
במשך גלגולים רבים התרגלנו בהדרגה לשאת יותר ויותר אנרגיות שמוצאן מאנרגיית האם.
אט אט התחשלנו, ספגנו מנות זעירות והסתגלנו אליהן.
כך גדלה היכולת לבכיל ולהתמודד עם מספר אנרגיות בו זמנית.
אט אט רכשנו את היכולת להרים את המסך מעל תאי זכרון נוספים, ועתה יש ביכולתינו לפרוץ את גבולות הידיעה בעזרת התעוררות והארה, ולהכיל עוד נקודות מבט.
מחשבה בוראת מציאות
השתזרות חוטי מחשבה, תנועה ותנודה, הם ראשית הבריאה.
היינו, מחשבה בראה ובוראת מציאות על פיה יישק דבר.
חשוב להבין את דרך החשיבה שלנו, כי הרי "חוטי המחשבה" הם היוצרים את ההתלכדויות, המשתקפות כמציאות שלנו.
הגוף הוא מערכת אוטומטית המתפקדת באופן מדוייק ע"פ תוכנה ספציפית שמוטבעת בה תפיסת עולם אינדבידואלית.
הנובעת מאמונות,דעות ומסקנות שצברה הנשמה בדרכה.
הנשמה מטביעה את תפיסת העולם בכל תא ותא במשך תשעת ירחי ההריון, ולאחר הלידה היא משתמשת בגוף הפיסי המגיב בהתאם לתוכנה הרגשית-מחשבתית או מחשבתית-רגשית.
לכן, על חוטי המחשבה לזרום בהרמוניה.
כאשר אנו נאיר ונעורר את החשיבה החיובית, החשיבה השלילית תוכל אט אט להיעלם ולהיאלם.
הדגש בעידן החדש הוא על שינוי "תוכנת החשיבה".
שינוי תפישות, אמונות, קביעות ויצירת מציאות חדשה בגוף הפיזי, תאפשר בריאות והבראה.
הבריאות היא תוצאה של מחשבה, היא איננה הנושא עצמו. מחשבה יוצרת זיקפה או אין אונות, מחשבה יוצרת שמחה או עצב, מחשבה "מדליקה" או מכבה.
מחשבה בוראת מציאות. המחשבה היא מציאות.
לרכישת האנציקלופדיה "על רוח וחומר"
ניתן ליצור קשר בנייד:
0545619011

קידום אתרים מקצועי ע"י מקדמת אתרים מוסמכת, אופטימיזציה, מחקר מילות מפתח, ייעוץ טרם בניית אתר, שיווק ותחזוקת אתרים. ההתמחות שלי אמנות, אתרי רפואה, מטפלים, מרכזים ועוד.
