בתהליך..המתן בבקשה.

גבריאלה מפיקת טעמים / בלוג

הרוח נושבת קרירה

14/10/2009 19:15

  • מיומנה של גבריאלה וידרה- מפיקת טעמים


    שפית. קונדיטורית.


     


    TO DO LIST


     


    קמתי


     


    ü      לכתוב 2 הצעות מחיר


    ü      לקפל כביסה


    ü      לבדוק מה קורה עם הפרסומת בדרך האוכל


    ü      להכין ארוחת צהריים


    ü      לסיים את העוגת כלה


    ü      לשתות מטה


     


    כשאני קמה בבוקר אני אוהבת לשבת לשתות את המטה שלי (תה ארגנטינאי כמו של גאוצ'ו אמיתי), לאכול את הלחם שיפון שלי שמהקרה הכנתי יום ולחשוב על מה יש לי באותו היום


    יש אנשים שקמים בבוקר ועטים על החיים, הולכים לעבודה ,שולחים מיילים,מדברים בטלפון,הולכים לפגישות,חוזרים מפגישות ואולי אפילו קובעים עוד פגישות.


    ואני ? אני אוהבת לשבת עם המטה שלי ולחשוב על אוכל.


    למטבח אני מגיעה כמו שד טזמני- עם כל התלתלים שלי קופצים .. ואני בשלי.אז קמתי ,שתיתי אכלי והתחלתי את היום שלי בתור אשת קריירה עצמאית וחזקה.


    סידרתי את הבית,עשיתי כלים הכנתי צהריים וארוחת ערב.והגעתי לשלב המיוחל- לשבת ולהמציא עוד מנות לאירועי החורף הקרבים.


    אז עם מה החתונה שלי עוד חודשיים?


    את זה אני משאירה לפעם הבאה


    ניפגש במסע הבא אל הלא נודע!


    ירקות קלויים בתנור – 4 מנות


    חומרים


    1 בטטה חתוכה לשמיניות


    1 בצל חתוך לרבעים


    1 ראש כרובית חתוך לפרחים


    1 חצי חתוך לשמיניות


    ראש שום מפורק לשיניים עם קליפה


    3 כפות שמן קנולה


    1 כף חומץ בלסמי


    1 כפית מלח


    1 כפית סוכר חום


    אפן הכנה


    מפעילים את התנור על טמפרטורה של 180 מעלות.


    מערבבים את כל הירקות עם התבלינים השמן והחומץ.


    מניחים את כל הירקות המתובלים ל גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.


    מכניסים לתנור לאפיה למשך כ45 דקות.


    ניתן לאכול קר וחם


    בתאבון!


     


     

תגובות

גבריאלה וידרה

שפית קונדיטורית ויועצת קולי...