ורד נחמיאס

פרופיל מאומת בביז

ורד נחמיאס

תל אביב - יפו

10מתוך 10· מבוסס על 15 מדרגים/ות
איכות השירות10
אמינות10
מחיר10
עמידה בזמנים10
לפרופיל העסקי המלא בביז

הוספת חוות דעת על ורד נחמיאס

דקה מזמנכם/ן - וזה שווה המון.

מדרגים/ות כל פרמטר מ-1 עד 10 - הציון הכללי הוא הממוצע של הארבעה. הציון אנונימי לגמרי: הוא נכלל בממוצע של ורד נחמיאס בלבד, ולא יוצג לצד שמכם/ן. רק חוות הדעת הכתובה מתפרסמת עם השם.

איכות השירות
אמינות
מחיר
עמידה בזמנים
הציון הכללייחושב אחרי דירוג ארבעת הפרמטרים
הוספת תמונותJPG או PNG, עד 4MB

לאימות חד-פעמי בלבד - לא יוצג בדף ולא יועבר הלאה.

נעדכן אתכם/ן כשחוות הדעת תעלה לדף.

כדי לשמור על אמינות הדירוגים, כל חוות דעת עוברת אימות בקוד SMS חד-פעמי ובדיקה קצרה לפני הפרסום.

האתר מוגן על ידי reCAPTCHA, ובכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השימוש של Google.

מה מספרים על ורד נחמיאס

חוות דעת עם התגית ״עסקה מאומתת בביז״ נכתבו על ידי חברות וחברי ביז אחרי עסקה אמיתית שתועדה במערכת - ההמלצה האמינה ביותר שיש.

יקיר גרפינקל שמאי מקרקעיןיקיר גרפינקל · לפני 14 שנים
עסקה מאומתת בביז

שמחתי להתארח בבית המקסים שלך
בסדנאת צמחי מרפא וטעמים חורפיים,
היה חמים, טעים ונעים.
ת ע נ ו ג !
ממליץ בחום לכל אחד ואחת שרוצים לדעת איך לעבור את החורף בשלום



תודה רבה
יקיר גרפינקל
שמאי מקרקעין
052-2570818

ניבה לב - מתקשרת ומורה רוחניתניבה לב [email protected] · לפני 14 שנים
עסקה מאומתת בביז

גם אני התענגתי על ערב צמחי מרפא ובישול בריא לחורף, וחגגתי כל רגע. אהבתי את סקירת צמחי המרפא של ענת דלאל ואת הארוחה המצויינת, הבריאה והמשביעה, וגם את ביתה המקסים של ורד, האווירה המשגעת ובכלל - כיף להיות בחברת אנשים בריאים ושמחים. מומלץ בחום רב לכל מי שחפץ בפינוק מיוחד לימות החורף.

דוד קליידר מעצב פניםמעצב פנים - דוד קליידר · לפני 14 שנים
עסקה מאומתת בביז

ביום שלישי השתתפתי בסדנת צמחי מרפא וטעמים חורפיים שערכו ענת דלאל - נטורופתית וורד נחמיאס - תזונה בריאה ואיכות חיים, בביתה של ורד ביפו.
בכניסה לבית ישנה חצר קסומה עם שיחים ועצים סוג של כפר באמצע העיר, בבית עצמו נערך שולחן ענק מוכן לבאי הסדנה, ענת הגישה תה שהיה עשוי מתערובות שונות של צמחי מרפא.
הסדנה התחילה וענת סקרה של צמחי מרפא המצויים בכל בית ובמיוחד בצמחי מרפא חורפיים. לאחר הסבירה ענת כיצד משתמשים בכל צמח וצמח ומהם סגולותיו הרפואיות. כל זאת תוך העברת
הצמח האמור בין המשתתפים. עוד ניתנה סקירה מעמיקה על השימוש הנכון בכל צמח וצמח וכן הרכבת תערובות ביניהם.
לאחר הועבר השרביט לידיה של ורד שבישלה מולנו קדרה חורפית שכללה את צמחי המרפה שענת הזכירה. ללא שימוש בשומן טרנס ובדרך בישול יחודית התקבל מעדן יחודי...בריא וטעים ביותר.
אני שלגביי ארוחה ללא בשר אינה ארוחה, הופתעתי לטובה. היה מאד מאד טעים !!! במיוחד לחם שהוכן בסדנת אפיית הלחם שורד מכינה משאור, אשמח להשתתף בסדנת לחם של ורד !!!
ולבסוף הוגשו חליטות צמחי מרפא יחד עם קינוחים טעימים שהגיעו במגוון אדיר לשולחן....קינוחים עשויים ממרכיבים טבעיים ללא סוכר לבן והיו טעימים להפליא....אך יותר מזאת מפתיעים כי לא יכולנו להגיע למרכיביהם.
לסיכום: הסדנה המשותפת מומלצת בחום לכל חובבי האוכל הבריא וגם לקרניבורים כמוני
תודה רבה לכן,
דוד קליידר

לכל חוות הדעת - בפרופיל של ורד נחמיאס בביז